söndag 5 april 2009

Underbar vårdag!!!


Strålande sol och ett spegelblankt hav...

Vilken otroligt skön vårdag det var igår. Dagen började med dis och jag började nästan misströsta och trodde att väderleksrapporten ingett falska förhoppningar om en varm och solig vårdag. Men framåt lunchtid sprack det upp och solen kom fram och visade sig från sin bästa sida. Gick en skön promenad med min goa vän S och vi var inte ensamma, det var många glada helglediga Uddevallabor som ville njuta av vårsolen på stadens strandpromenad.
Uteserveringen fylldes snabbt på...

Efter promenaden satte vi oss på uteserveringen nere vid Skeppsviken och åt årets första glass tillsammans med en kopp te och bara njöt av vårsolen. Det känns som om gårdagen var den första riktiga vårdagen, alla som inte tidigare gjort premiärturen med sina motorcyklar syndes ute i trafiken och det var många som lämnat jackan hemma och började jobba på solbrännan på bara armar och ben.
I sällskap av Mari Ljungstedts bok Den du inte ser på balkongen igår kväll...


Ingen detox denna lördagkväll för sambon, öl och båttidningar på balkongen...

Ett säkert vårtecken är alla som är ute och tvättar sina bilar och byter vinter mot sommardäck. Våra bilar är nytvättade på utsidan efter gårdagen, borde dock dammsuga och fixa även insidan, men det får bli en annan dag.

Dagen avslutades med filmen Vid din sida med Julia Robert och Susan Surandon, älskar den filmen, tycker den är så fin och det kom en och annan tår på kinden som vanligt. Om ni inte sett den så gör det!!

Inga kommentarer: