fredag 3 april 2009

Båtsaknad en gråmulen fredag i april...




Kontraster mot de soliga sommardagar jag minns med glädje från vår båthamn...

Vill börja med att gratulera min käre bror och hans flickvän som idag köpt hus, stort grattis till er!!!

Och jag är så glad för det har kommit bud på vår lägenhet, budet som ligger nu är strax under utgångsbudet och det känns helt okej då det är en ny visning på måndag för två par som vill se lägenheten igen, håll en tumme för att de fortfarande är intresserade efter den visningen och att det kommer ett par bud till... Det märks att bostadsmarknaden inte är var den varit de senaste åren, sjunkande priser och objekten är inte lika lättsålda som innan. Samtidigt som det är tråkigt att sälja i dessa tider så är det ju ett tillfälle att köpa hus då priserna inte trissas upp på samma sätt som tidigare så det är lite dubbelt.
Älsklingen kom hem i tid idag så vi åkte ut till Dragsmark där vi har vår båtplats. Vi har båtplats, men ingen båt i vår då vi sålde vår ögonsten i höstas och i sommaren kommer vi som det ser ut nu vara utan båt då både tid och pengar kommer gå åt till nya huset. Båtplatsen har vi hyrt ut i andra hand så nästa sommar hoppas vi på att åter ha båt. Jag kommer sakna båtlivet och havet så otroligt mycket i sommar så M o Å risken är väldigt stor att era f d grannar kommer vilja åka med på en båttur när solen och värmen kommer framåt sommaren.
Ikväll blir det Fransk kycklinggryta och premiärprogammet av Talang på tv och ett besök hemma hos Pernilla Wahlgren i Berg flyttar in. Trevlig kväll!!

Inga kommentarer: