söndag 26 april 2009

Grillkväll hos goda vänner...


Stora E tittar nyfiket på lilla L som ligger gott på filten på gårdagens grillkväll i det härliga soliga sommarvädret...


Redan 1,5 månad gammal och söt som få...


Efter en lång dag i solen och uppäten välling läser goa E gonattsaga för sig själv... Vore ju dumt att sova även om man är trött, kan ju missa något då :)

Gårdagen ägnades åt att rensa och städa i vårt stora förråd och det känns så skönt att allt nu är packat i båda våra förråd. Vi har varit på tippen och slängt allt från gamla tidningar till kaffebryggare och kantstött porslin som av någon anledning hamnat i förrådet istället för direkt i soporna. Inte den roligaste sysselsättningen årets första riktigt varma sommardag, men jag ska inte klaga för jag fick faktiskt ett par timmar i solen när sambon hjälpte våra fd grannar med att ta upp gamla stenplattor. Jag hade lyckan att få ligga på gräsmattan och läsa inredningstidningar samtidigt som grabbarna arbetade så svetten lackade, och det tävlades självklart i vem som kunde lasta flest stenplattor i skottkärran och sen orka dra den... Tror inte någon vinnare utsågs utan belöningen för båda blev sedan en öl i var sin solstol.

På kvällen blev det grillning med goda vänner, riktigt trevligt!! Som bonus fick jag lite mys med mina favorittjejer E och L. Tänk vad tiden går fort lilla E har blivit stora tjejen och fyller 1 år dagen innan vi får tillträde till vårt hus i mitten av maj och lilla L har redan hunnit bli 1,5 månad gammal.

Hellyckad kväll trots att vissa funderade om jag eller småtjejerna skulle somna först, jag var så trött efter dagens förrådsrensning, men som sagt trevligt var det, stort tack till goa M & Å för gårdagen!!

Inga kommentarer: