söndag 5 april 2009

Har hittat soffor...

Soffor på Mio som vi tittade på idag...
Hann med en sväng till Mio idag för att titta på soffa till vår gillestuga. Hittade flera som var i precis den stilen vi letar efter, men det kostar... Den mörka soffan ovan är i helt rätt färg, dock tilltalade den ljusa soffan oss mer vad det gäller modellen då sitsarna är djupare på den. Soffan ska användas för sköna filmkvällar och umgänge med vänner så det ska vara en riktigt skön soffa att slappa i. Färg och tygsort är ju inga problem att välja så att man får det som man önskar oavsett vilken modell man bestämmer sig för. Priset däremot går som bekant inte att välja och då vi vill ha en modell med en divan på varje sida så kostar det. För modellerna ovan skulle priset bli runt 30 000 kr, det är det inte värt i nu läget så vi åkte hem och letade runt på nätet och hittade ett företag i Halmstad, Tiwest som endast säljer sina soffor på nätet.

Tiwests soffa Bryssel ...

Då alla mellanled med återförsäljare försvinner så blir priset därefter och vi skulle kunna få soffan ovan för ca 10 000 kr. Lite skillnad på pris så det kommer bli en tur till Halmstad inom kort för att spana i Tiwest soffmodeller live och provsitta innan vi köper.

Den här modellen är det vi är ut efter och det skulle gå att kombinera ihop hos Tiwest. Så jag lär få anledning att återkomma vad det gäller soffköp...

2 kommentarer:

Emma sa...

Hej! Jag har också spanat in Tiwest på nätet och när jag googlade för att hitta mer info hittade jag din blogg. Har du provsuttit någon soffa där nu?

Anonym sa...

Hej!
Vi är också nyfikna på företaget Tiwest och vilken kvalitet deras soffor har. Har du provsuttit deras soffor ännu?
MVH
Anna