fredag 24 april 2009

Mera inredning...


Har tittat på skåp och byrå i IKEAs Hemnes serie tidigare, nu såg jag att det även kommit ett skoskåp bland deras nyheter, kostar 895 kr...
Fredagkvällen har innehållet röjning i ett av våra källarförråd och man förundras över vad mycket saker man sparat och vad det är för saker som sparats... Några goda skratt fick vi, men det blev ingen fotografering av det vi hittade så att jag kunde roa er som läser då sambon inte riktigt hade tålamod till det. Fort ska det gå så det gäller att hänga med så att det inte blir mer än tänkt som hamnar bland soporna. Tanken är att vi ska fortsätta i det andra förrådet imorgon och även hinna med att åka till tippen och göra oss av med det vi kommit fram till att vi inte behöver mer.
Har också haft spontanbesök av våra fd grannar, trevligt!! De hade med sig en kasse med inredningstidningar till mig så nu kan jag verkligen samla inspiration under helgen och detta förhoppningsvis sittande ute i en solstol... Vet att jag snöat in kanske lite väl mycket på allt som har med hus och hem just nu, men det är väl ganska oudvikligt med tanke på det stundade tillträdet i vårt hus.
Nu ska vi se klart på Rånarna och sen blir det sänggång för min del, önskar er en fortsatt trevlig fredagkväll!!

Inga kommentarer: