söndag 19 april 2009

Skön söndag...


Blåsippan ute i backarna står...

Så var ännu en helg snart slut och en ny arbetsvecka väntar. Denna söndag började med tipspromenad i skogen som vanligt. Det är verkligen så vackert ute i naturen nu, den sista tidens varma och soliga väder har gjort att det grönskar som bara den ute. Vitsipporna breder ut sig som en matta i skogen och idag hittade vi även blåsippor längs vägen där tipspromenaden gick. Blåsippor får mig att minnas tillbaka på barndomens besök hos mormor & morfar och farmor & farfar och skogen som låg granne med deras hus, där fanns det alltid mängder med blåsippor.

Har haft en jättetrevlig eftermiddag med besök av min kusin och Å. Var alldeles för länge sedan vi sågs så vi hade mycket att prata om. Så skönt med vänner som det kan gå lång tid emellan gångerna man ses, men när man väl ses så tar man vid där man slutade senast. Det är värt mycket!!

Nu är det snart dags för mat här, en trött och sliten pojkvän efter gårdagens firmafest har beställt hem pizza till sig och för mig blir det en kycklingsallad. Detta tillsammans med lite tv och bloggläsande så är den här helgen till ända...

Inga kommentarer: