måndag 27 april 2009

Ny vecka...


Vackra styvmorsvioler som stod i en backe vi gick förbi på gårdagens tipspromenad...

Det är lunchtid och veckans första arbetsdag är slut. Det mulna vädret vi vaknade till i morse börjar spricka upp och det ser ut att bli en fin och solig eftermiddag. Gårdagens tipspromenad gick betydligt bättre än förra veckan och det blev hela 18 rätt. Bra avslutning på den här säsongen med andra ord!

Vi hann se två av filmerna vi hyrde igår kväll innan det var dags att krypa i säng. Rallybrudar var bra, ingen fem-poängare, men kul ide och bra skådespelare. Wallanderfilmen fick också bra betyg av oss. Kändes lite konstigt först att alla skådespelare pratade engelska, men man vande sig. Två helt klart sevärda filmer. Återkommer med omdömde om Australia, har hört mycket om det både bra och dåligt så jag ser fram emot att se den och bilda mig min egen uppfattning.

På tal om Wallander-filmer så tycker jag nog att Rolf Lassgård är den som spelar Wallander bäst. Hade förmånen att få träffa honom ett par gånger under inspelningen av Steget Efter som spelades in här i trakterna runt Uddevalla. Jobbade då mycket ute hos en kund som hyrde ut sina lokaler åt filmteamet. En väldigt jordnära och trevlig person, inga divafasoner där inte. Är inte en person som tycker det är så där överdrivet intressant med kändisar, däremot tyckte jag det var intressant att få se hur det gick till lite bakom kulisserna, vad oerhört mycket arbete som ligger bakom och vad mycket små detaljer som spelar stor roll i varje liten scen. Har nog blivit lite skadad efter den tiden så jag kollar lite extra på vissa saker i filmer numera.

Önskar er en trevlig dag och vecka, på återseende!!

1 kommentar:

Helenas loggbok sa...

Hej!
Tack för dina gulliga kommentarer hos mig och att du gillade min blogg! Nu får jag ju chansen att titta in hos dig! Jättekul!
Ha en bra dag!
Kram
Helena i Luxemburg