måndag 13 april 2009

Annandagpåsk med födelsedagsfirande...


Årets första tussilago...


Lila krokus i full blom...


Påskgula krokus längs vägen...


Även träden börjar nu så smått slå ut...


En av dagens frågor...

Påskhelgen närmar sig sitt slut och det har varit sköna lediga dagar i vackert vårväder. Älsklingens födelsedag har firats med tipspromenad med trevliga vänner och födelsedagsfika med våra familjer under eftermiddagen.

Naturen har verkligen vaknat efter vintern denna veckan, träd och buskar har börjat knoppa och vårblommorna står med sin färgprakt och lyser upp landskapet. Denna veckas tipspromenad tror jag inte gick lika bra som förra veckan då jag hade 17 av 20 rätt. Många frågor var idag som den ovan, gissar att frågeskrivarna suttit med ett uppslagsverk när de skrivit frågorna och det är lite tråkigt, roligare med frågor som man får klura lite på svaret och inte bara vilt gissa på tre svar om sådant man inte "kan" veta.

Svärmor hade varit i Milano under påsken och hade köpt med parmaskinka och parmesanost som verkligen uppskattades av sambon. Jag fick en ny parfym i lite för tidig födelsedagspresent, och ett par nya Elle att läsa, tack!! Hon hade även med sig flyttkartonger idag så nu är det bara att sätt igång och börja packa till veckan.

Roligt också att mina föräldrar, bror med flickvän och farmor kom idag, lite trångt att sitta 9 i köket, men allt går och trevligt hade vi.

Nu blir det ett avsnitt av Varuhuset och sen är det dags att avsluta påskhelgen och göra en tidig kväll. Imorgon är det jobb som vanligt och det finns inga större planer för veckan som kommer. Med detta säger jag Go natt och på återseende imorgon!

Inga kommentarer: