söndag 8 mars 2009

Sköna söndag...

Nyaste Plaza Interiör är dagens läsning...

Aktiviteten idag är inte stor, men det är precis vad jag behöver. Gårdagskvällen tillbringades hos våra fd grannar, alltid lika trevligt att ses, saknar att ha er två trappor ner... Tittade såklart på Andra chansen i Melodifestivalen och är nöjd med att Sarah Dawn Finer och Caroline af Ugglas gick till final. Sofias låt som blev Internationella juryns val låter ju lite som de låtar de sydligare länderna brukar skicka, den är väl är okej, men det känns lite konstigt att en låt som kom på sjunde plats i en deltävling senare gick direkt till final. Tyckte Lili o Sussies låt växte igår och hade hellre sett den i finalen nästa vecka.


Helgens filmval...
Har ni inte sett The Bucket List med Jack Nickolson och Morgan Freeman så gör det. En film full av humor och värme, en film som är en hyllning till livet och den får dig verkligen att tänka till på vad snabbt livet kan förändras och den väcker motivation till att verkligen leva medans tid finns.
Har också tittat på Patrik 1,5, en komedi som var betydligt djupare än jag räknat med, men för den delen inte sämre, bra film som delvis är inspelad här i Uddevalla.

Just nu är det reprisen av Så ska det låta på tv:n och jag måste säga att Frida Muranius växer i mina ögon. Jill Johnson är lika duktig som vanligt fast ingen slår Martin Stenmarck, han är ju bara bäst!!!

Inga kommentarer: