söndag 16 januari 2011

Tacopaj, handbolls-VM och Vagabond...















"Res kors och tvärs över hela världen som en äkta Vagabond! Tag fram kartan, snurra på kompassen och förbered dig på en utmanande resa med olika destinationer och mellanlandningar. Faktafrågor, flaggtävlingar och geografiska utmaningar varvas i en spännande mix. Besök alla platser som du tidigare bara kunnat drömma om. Restiden bestämmer ni själva och vinnaren är spelaren med flest flygpoäng när spelet är slut. Den rafflande slutduellen med 6 frågor på rad kan göra vinnare till förlorare."

God Morgon!

Regnet smattrar mot fönsterrutorna denna söndagsmorgon och det vita fina vinterlandskapet som vi varit bortskämda med sen i början av november har sjunkit ihop ordentligt under natten och fortsätter det regna så här resten av dagen, ja då är det snart barmark här på Västkusten. Sitter och tittar på Nyhetsmorgon där Felix Herngren och Josephine Bornebusch gästar Tilde de Paula och självklart pratar de om den nya säsongen av Solsidan, kl 20 i kväll är det äntligen dags och jag gissar att jag inte är ensam om att sitta klistrad fram för tv:n för att se den efterlängtade säsongspremiären.

Igår kväll fick vi besök av goa S som skämde bort oss genom att ha med sig hemlagad tacopaj som vi åt samtidigt som vi tittade på handbollsmatchen mellan Sverige - Slovenien, jisses vilken bra handboll de spelade igår svenskarna, ska bli riktigt kul att följa dem i fortsättningen av turneringen och jag tänkte faktiskt se om det finns biljetter kvar till någon av matcherna. När EM gick i Sverige 2002 var jag nere i Göteborg och tittade live och det skulle jag gärna göra även detta mästerskap. Tacopajen var jättegod och så lyxigt det är att få maten serverad i egna hemmet, TACK!!! Kvällen avslutades sedan med att vi spelade resespelet Vagabond i tre timmar, riktigt kul spel som var så där lagom svårt och ett perfekt sätt att öka sin allmänbildning på ett trevligt sätt.

Planerna för söndagen blev inställda för en stund sedan så dagen är än så länge ett oskrivet blad, kanske skulle ta tag i pappersåtervinningen och lite andra tråkiga måsten, eller helt enkelt ta en slappardag och mysa inne framför en bra film när vädret ute ändå inte lockar och läsa i kapp på favoritbloggarna... Vad har ni för planer för söndagen?

Kramar Bella ♥

6 kommentarer:

Mia sa...

Verkar som ett mycket trevligt spel!

Här blir det handboll för stoar tjejerna sen söndagsmiddag med bästaste vännerna...

HA EN HÄRLIG SÖNDAG! ♥

Miruschka sa...

Jag har en chokladtårta i ugnen, "festbröd" på jäsning och snart blir det färgning av håret!

Här har vi ett jäkla snöoväder, blåser halv storm och någon minusgrad. I går var det närmare 25 grader kallt, så det är tvära kast:)

Hoppas du får en lugn och skön dag!
Kram♥

Anne-Lie sa...

Mysigt med spel, jag gillar frågeprogram. Retar gallfeber på min man, men tror inte att man skulle kuna svaren så bra om man var med i TV:n.

Har varit o jobbat några timmar i dag, det är fruktansvärt halt nere i stan.
Tur jag slapp tvärbromsa!

ulrika sa...

Jo det är riktigt kul men aningen uppstressande, men det ska nog gå bra ;) Ha en härlig söndag själv!

Kram

Christin sa...

Låter som ett roligt spel! Jag köpte ett sällskapsspel igår som hette jorden runt, hoppas på att det är roligt! :) Ha en trevlig kväll!

MIN LYCKA ♥ sa...

Tack;) Det blir fint, eller är fint, men vill fundera o pula lite, men snart så är det på topp;)

åå sicket skojigt spel, det vill jag ha, älskar geografi!!

Gult är himla snyggt. Jag har svårt att använda det i inrening själv, men är man duktig på det man gör så blir det en läcker accentfärg!