onsdag 12 januari 2011

På önskelistan...

God Morgon!

Satt och surfade runt på olika fotobloggar igår kväll och det finns verkligen så många duktiga fotografer som man önskar att man vore åtminstone en tiondel så duktig som, för det har växt fram ett fotointresse även hos mig som hos så många andra bloggerskor och jag vet vad som står överst på min önskelista just nu och det är en riktigt bra systemkamera. Skulle vilja lära mig att fota "på riktigt", kanske gå en fotokurs eller i alla fall till en början prova mig fram och lära mig kamerans alla inställningar och hur man använder dem på bästa sätt. Bilderna ovan fastnade jag för att de gick i rosa (kommer tyvärr inte ihåg var jag hittade dem) och jag läste igår hos Linda att den rosafärgen Honeysuckle blivit utsedd till årets färg av Pantone. Rosa har aldrig varit en färg jag haft speciellt mycket av när det kommer till inredning, men kikar man in i min garderob finns det mer än ett plagg i olika rosa nyanser.

Nu är det dags för mig att bege mig till jobbet och idag kommer massören A på besök, det ska bli så gott med en välbehövlig massage för min ömma nacke och rygg och så ser jag fram emot att få höra allt om A:s tre veckor i Thailand! 

Kramar Bella ♥

5 kommentarer:

Linda - Harmony Home sa...

Visst är det en härlig färg, rosa. Man blir liksom glad av den:)

Bilderna du har hittat var riktigt snygga!

Kram /Linda

uh-huh-me.com / Nettan sa...

Ja, detta med foto har blivit någon sorts fluga och ordet fotograf har tyvärr slitits ut :/

Själv har jag haft ett brinnande fotointresse sen jag var liten så när jag äntligen fick jobba som hobbyfotograf var lyckan stor.

Spännande med ditt nya intresse! Du får säga till om du behöver några tips :)

KRAM! Ha en toppendag!

LOTTAS HOME sa...

Hej vännen!
Härliga bilder.
Håller med dig helt, hade gärna också gått på fotokurs och önskar mig en riktig kamera.
Låter skönt med massage, hoppas att du får en fin dag!
kram Lotta

Drömmar och Verklighet sa...

Vilka underbara bilder. Den tårtan hade jag gärna tagit emot med öppna armar Eller mun :P Kram Anna

Julia sa...

Hej fina Bella!
Vilka otroligt vackra bilder. Kan verkligen rekommendera dig att börja fota, det är såå kul! Jag fick en sytemkamera av min sambo för snart ett år sedan (Canon 400D) och det finns inget roligare än att fota, speciellt när man lär sig lite mer om själva kameran! =)

Kramar till dig