söndag 9 januari 2011

Dags för nystart??


Efter jul-, nyårs- och trettonhelgen så är det imorgon dags för oss alla att återvända till vardagen, till ett nytt år och kanske är det dags för en nystart efter helgernas frosseri av god mat och sötsaker. Såg att Allt om Mat hade laddat upp för en nystart med hjälp av GI-metoden, det finns recept för varje dag och jag tyckte det såg ut att vara enkla och goda maträtter så även om jag själv inte tänkt köra någon bantning efter helgerna så är enkla och smidiga vardagsrecept alltid välkomna...

Den här ledigheten blev ju inte riktigt som planerat för vår del, onsdagens biobesök liksom spa-besöket i Varberg blev inställt p g a sambons sjukdom och själv har jag varit för trött för att riktigt orka ta tag i dagarna, men idag sparkade jag lite extra på mig själv och tog mig iväg till grannstaden för ett trevligt besök hos T och hennes goa barn, det blev också ett snabbt stopp på köpcentrat utanför stan för lite butiksspan i favoritbutiken så dagen har gått alldeles för fort och nu sitter man här med laptopen i knät och inser att klockan närmar sig halv nio och om ett par timmar är det dags att sova för att orka upp till morgondagens arbete. Tror det får bli en film i sängen som avslutning på helgen och då nattens sömn inte var den bästa så hoppas jag på att vakna hyfsat pigg imorgon efter en god natts sömn. Vaknade när sambon kom och la sig i natt och sen kunde jag inte somna om utan låg och lyssnade på stormen som ven utanför fönstret och fick hjärtat i halsgropen minst ett par gånger när snö rasade ner från taket. Visst känns det nästan lite konstigt att det regnar ute, man är så van med de vita snöflingorna, men jag tycker det är helt okej med plusgrader och regn nu efter ett par månader med snö och ordentlig kyla på här Västkusten.

Hoppas ni haft en skön helg och får en bra start på vecka 2 imorgon!

Kramar Bella ♥

7 kommentarer:

Mia sa...

Vill bara ge dig en STOOOOOR kram och hoppas att veckan som kommer bli kanon...

KRAM ♥

LOTTAS HOME sa...

Hoppas att du får en fin jobbvecka vännen!
Kram till dig
Lotta

Lena S sa...

Jag ska försöka mej på LCHFt-diet ett tag för att se om min värk blir bättre av den kosten. Skulle inte bli ledsen om lite av vikten försvann också. Men min mage är väldigt känslig så jag får gå sakta fram.

Ha en bra vecka.

Kramis

HOUSE of ADELA sa...

Här är en till som ska ta tag i träning och lite nystart!=)
Hoppas din vecka blir bra på jobbet och att du sover gott i natt=)

Kram!
Adela

alegni sa...

här måste det också bli nya tag med vikten nu, för imorse konstaterade jag att jag hade gått upp allt jag lyckades gå ner före jul. så trist (men attans vad gott det varit ändå)...
ha en fin ny vecka!
kram
ingela

Helenas loggbok sa...

Klart ni ska till Paris i vår! Man behöver något att se fram emot. Jag älskar Paris. Även att jag inte bor så långt från denna härliga stad så blir det allt för sällan vi åker dit. Vi funderar på att åka dit vid påsk.
Vi kan ju åka över dagen, men när man väl är där vill man stanna några dagar.

Hoppas du får en bra start på veckan!
Kramar
Helena

Vardagslyx sa...

Har faktiskt hållit igång träningen under helgerna också, så nu är det bara att fortsätta på samma sätt. Gi tycker jag är riktigt bra, skadar inte om jag drar ner på mitt fikande...Lät bra med nya recept!

kram Pernilla