fredag 19 mars 2010

På önskelistan...

Mina Viscose Cardigan SEK 249, Rut m.fl. - NELLY.COM Ini Baloon Chiffong Dress SEK 399, Rut m.fl. - NELLY.COM
Ara Dress SEK 399, B.Young - NELLY.COMDenna Top SEK 249, Vila - NELLY.COM
Var ett bra tag sedan jag var inne på Nelly.com och tittade så det fanns många nya fina plagg att skriva upp på önskelistan inför sommaren. Såg också att den som blir ett fan av Nelly på facebook får ett presentkort på 100 kr att handla för vid köp för minst 500 kr...

Skrev för ett par dagar sedan att shoppingsuget efter vårkläder kommit och då jag ännu inte stillat det eftersom besök i butikerna inte direkt varit aktuellt senaste dagarna så har jag roat mig med att surfa runt lite på nätet idag och hittade en hel del fint som nu hamnat på min önskelista inför kommande shoppingrundor. Mycket jeans, vitt och puderfärgat blev det och så en och annan randig tröja...

Min förkylning har hållt mig hemma även idag så någon riktig fredagsfeeling vill inte infinna sig denna fredag, men lite god mat och Let´s Dance kommer det bli och en tidig kväll för att kurera mig på bästa sätt.
Önskar Er en riktigt trevlig helg!! ♥

7 kommentarer:

Annas inspiration sa...

Hej snäckan!

Snygga inspirationsbilder du visar, älskar puder & vitt :-)

Hoppas du orkar fredagsmysa trots tråkig förkylning.

Stor kram

Huset vid ån sa...

Hej! Tusen Tack för att du tog dig tid o skicka mailet till mig. Det lät intressant det du skrev om....Vilka snygga o mysiga kläder du visar! Hoppas att din förskylning snart går över! Önskar dig en Trevlig Fredagkväll med Lets Dance o mys.Vårkramar till dig! Therese

mitt skärgårdsliv sa...

Jag har stort behov av nya kläder. Men när jag går in i en affär så har jag alltid lika svårt att hitta nåt... Senast idag var jag en sväng och skulla ha mig en ny tröja jag hade massor att välja mellan men kom ut utan igen... lättare att kolla in kläder på näte ;) och sen klicka hem eller gå till affären och pröva! Ha en trevlig fredag kväll!

Helenas loggbok sa...

Vilka fina kläder du inspirerar med! Jag skulle vilja ha lite nytt i garderoben men tycker det är så svårt! Gillar inte att gå i affärer, speciellt inte här i Lux där det inte finns något bra köpcentra att åka till där allt finns. Här ligger allt utspritt och det blir väldigt trist och svårt att handla.
Ha en skön lördag!
Kram
Helena

Annas inspiration sa...

Hej!

Mår du bättre i dag?

ha en skön lördag!
Kramar

Ulrika sa...

Man kan alltid hoppas! =) Och på tal om att hoppas, hoppas jag att du nlir kvitt förkylningen så du får njuta av helgen lite i alla fall!

Skrållungar och skärgårdsliv sa...

Hej Bella!

Fy vilken dramatisk nyårsafton ni fick uppleva! Man får sig verkligen en tankeställare när nån i ens närhet råkar så illa ut!
Man ska ta vara på livet, leva varje dag som om den vore den sista!

ha en fin söndag!
Kram Nadja