fredag 12 mars 2010

Inte lätt att vara pojke och sjuk...


Godishyllorna är nu fyllda med påskgodis och självklart fick en påse från Videokväll följa med hem till helgen...

Med orden - jag lovar att ringa läkaren idag, begav han sig iväg till jobbet imorse min sambo som inte blir av med sin hosta och stönig som han är har han inte velat gå iväg till farbror doktorn innan trots självömkan här hemma på kvällarna. Ringde vid lunchtid och frågade om han ringt läkaren, och visst hade han gjort det... Kan erkänna att jag blev lite förvånad och positivt överraskad då jag trodde han skulle strunta i det, frågade när han fick tid och får till svar att jag har avbokat tiden jag fick för jag måste jobba då folk är sjuka... Hmm, vad ska man säga, ni vet ju alla hur det är att ha en sjuk man hemma :) Har fortfarande inte förstått varför det är jobbigare för männen att vara sjuka än för oss kvinnor, någon som har ett bra svar på detta??


Vilken man behöver hostmedicin när det finns whishey??! Den här gången försvann den där hesa rösten som i vanliga fall brukar infinna sig efter whiskeyintag och byttes ut mot en betydligt lenare stämma...

Jobbat hela dagen har han alltså gjort, kunderna fick nog sin beskärda del av hostningar och sambons hesa röst och jag hörde rykten om att arbetskompisarna som hörde honom hosta tyckte att han lät som en elefant. Ja, ja det positiva är att han faktiskt inte hostat på hela kvällen och om det beror på whiskeyn, eller resultatet på jobbet som tydligen var riktigt bra eller om det faktiskt är så att han är frisk låter jag vara osagt, håller tummarna för att han mår bra imorgon då vi planerat en schlagerkväll här hemma med goda vänner.

Ser med spänning fram emot finalen imorgon och tror jag ska köpa mig skivan för bästa uppladdning...

Min hosta är lyckligtvis borta och jag har tillbringat dagen i Trollhättan på lönedag, lång dag med mycket nyttig information och det känns nu riktigt skönt att ha två lediga dagar framför sig. Ska snart avsluta denna fredagskväll och krypa i säng, men först lite trevlig bloggläsning och en djupdykning i godispåsen!!

Kram på Er

3 kommentarer:

Linruz sa...

Fy för envis hosta.
Låter tevligt med slagerkväll med goda vänner.
Kram Lina

home by lina sa...

Hoppas hostan försvann nu då och inte kommer tillbaka! Hoppas ni får en mysig schlagerkväll! Själva ska vi både på 50-års fest och 40-års fest idag, party hela dan alltså :o) Ha det gott! Kram Lina

Maria sa...

Mmmmm, gooodis.....

Hoppas du vaknar pigg oh kry idag och att du får njuta av denna soliga lördag! Själv sitter jag med näsan i böckerna men kanske ändå slår på tvn ikväll för att titta lite på schlagern.

Thé är lyx! Måste dock tipsa om att köpa på thébutiker! De teerna är så otroligt mycket bättre än de man köper i affären och inte alls mycket dyrare!

Ha det bra! Stor kram