måndag 29 mars 2010

Fågelkvitter...

Vaknade imorse till ljudet av fågelkvitter, det är ett vårtecken så gott som något och även om solen lyst med sin frånvaro sista dagarna så märks det ändå att det är vår ute i luften, snön har nästan helt smält undan och det är full fart i bäcken bakom vårt hus, vattnet uppifrån skogen forsar ner och ger ifrån sig ett trivsmat porlande ljud och idag hittade jag några krokusar i trädgården som är på väg att slå ut. Vi har nu snart bott i vårt hus i ett helt år och det har varit jätteroligt att få följa växtlivet i trädgården under året och se vad som dolde sig i rabatterna. Det har blivit en och annan positiv överraskning, men en stor trädgård innebär också mycket jobb så tanken är att vi ska rensa upp lite nu i vår, bättre med lite mindre växter och en välvårdad trädgård. Det verkar som om det får bli ett bildlöst inlägg så några vårbilder från trädgården blir det inte, då det tyvärr inte går att ladda upp några bilder idag.

Denna påskvecka har annars börjat med jobb som vanligt för min del och jag ser fram emot fyra dagars ledighet i samband med den kommande påskhelgen, tänkte fortsätta rensa här hemma och förhoppningsvis även måla mitt dressingroom i vitt och naturligtvis kommer det ätas både ägg och godis för fullt!!

Hoppas ni haft en bra start på veckan och på återseende imorgon!!

3 kommentarer:

cecce sa...

Härligt med vår!
Äntligen!! Som vi längtat!
Visst är det skönt att bo i hus och ha en trädgård att sitta och njuta i!

Dressingroom låter underbart. Skulle jag vilja ha. Tyvärr finns det i nuläget inget utrymme till det. Man kan inte ha allt!

Kramar!!!

home by lina sa...

Ja, kan bara hålla med, så härligt med vår! Varm sol och takdropp, I like :o) Blir spännande att se ditt dressingroom sen, väntar på bilder! Ska som sagt verkligen bli skönt med lite påskledigt...vet du, vi har redan tjuvsmakat på påskäggen, mest barnen alltså.. ;o) Många Kramar Lina

Ann-Louise sa...

Skönt att du verkar må bra igen!!

Vad skoj och lyxigt med ett dressingroom. Det är min dröm big time!

Nu går man och kollar iträdgården hela tiden och väntar på vårtecken. Hoppas påsken blir fin.

Kramar