måndag 5 september 2011

Trevligt besök!


Igår pysslade vi inte bara här hemma utan fick också trevligt besök av goa K och hennes barn, min lille gudson O som med stor entusiasm jagade fiskarna i dammen med håven...


och hans lillasyster E som om en månad fyller 1 år och just nu upptäcker världen på vingliga ben, tror inte det är långt borta att hon kan gå själv snart...

Ett trevligt besök av goda vänner måste vara den bästa orsaken att göra en paus när man renoverar, igår fick vi just den anledningen och tog oss en välbehövlig vilopaus när K kom och hälsade på med sina barn. Vi satt ute på altanen i det underbara sommarvädret och bara njöt i solen och pratade samtidigt som barnen underhöll sig riktigt bra själva. Självklart passade jag på att få lite mys med lilla E och bus med storebror O innan det var dags för oss att fortsätta med målning och annat fix och för K med barn att åka hem till sig. Mysigt besök som gjorde dagen!

NU: Ensam mamma söker och Svenska Hollywoodfruar!

Kramar Bella ♥

3 kommentarer:

Kia sa...

Okej, då är jag med. : )
N ska åter till dagis imorgon och A blir hemma. Ev till VC om inte hennes hals är bättre.

Kram Kia

mariaemb. sa...

Så duktiga ni är som renoverar och så fint det blir!! Tack för alla fina kommentarer du lämnar, de gör mig så glad ska du veta!

Ha en fin vecka!
Kram Maria

A House With A View sa...

Åh vilka supersöta småttingar!!!! Och herregud vad himla fint ni renoverat längre ner i inläggen, har missat det, blev ju fantastiskt bra!!!! Snyggt med thujorna också!!!

Kraaaaaaaaaaaaam aka