torsdag 22 september 2011

Färgstarkt...


Något av det bästa med hösten är den färgpalett som naturen bjuder på...


 Nere vid hamnen i stan är det en riktig färgprakt som möter besökaren...


Trädens höstskrud skiftar i gult, orange, rött och ett och annat grönt blad som ännu inte skiftat färg...

Go kväll!

Ibland är tekniken galet frustrerande, har försökt att ladda in bilderna ovan i tre timmar och det har bara strulat, nu är de på plats, men när tanken är att man ska göra ett snabbt inlägg och sen ägna kvällen åt att läsa i kapp era bloggar så blir i alla fall jag ganska irriterad över att timmarna bara springer iväg även om simpla "problem" som dessa är helt frivilliga, att blogga är ju inget jag måste göra utan något jag väljer att lägga min tid på så inget att hetsa upp sig över egentligen...

Sambon är på benen igen, mitt halsonda vill däremot inte ge sig, har ont i halsen, är tung i huvudet och snuvig till och från, men det känns inte som att förkylningen riktigt brutit ut ännu så min förhoppning är att det inte ska bli så mycket värre än så här, utan vända och bli bra istället. Någon bassängträning orkade jag inte gå på idag och jag gissar att det var det bästa för kroppen om jag ska bli frisk. Däremot blev det en trevlig lunch på stan med pappa.

NU: Bloggläsning!

Kramar Bella ♥

5 kommentarer:

MIN LYCKA ♥ sa...

Mycket fint i vår lilla stad!!

Ann-Louise sa...

TACK för kommentaren! Du tar dig alltid tid att skriva och skriva så det känns genomtänkt och ärligt! Tack för det Bella!!

Hoppas du inte blir sjuk nu när du behöver din träning. Här är jag frisk men jobbet tär på mig. Inte barnen men organisationen...alla har mkt nu men ny läroplan m.m. och då blir det gnäll i leden åt alla håll. Trist och jobbigt men det är bara att bita ihop fast man ibland har lust att peka finger åt alla hahaha.

Önskar dig en fin helg!!

Stor kram

Kia sa...

Vilka härliga bilder på träden som står på rad. Vackert!
Hoppas du inte blir sjukare då. Jag hade förkylning på G men den har vänt och idag kom jag igång med träningen igen. Så skönt!

Ha en toppen helg.
Kram Kia

Camilla - Vita rummet sa...

Åh så härliga höstbilder! Nee gå inte och bli sjuk nu. Hoppas du får hålla dig frisk, boosta med C-vitamin!

Önskar dig en bästa helg!

Kramar

Gith sa...

Jättefina bilder =)