onsdag 14 september 2011

Efter regn kommer solsken och vad hände med Rick Ashley?


Efter senaste dagarnas oväder har det varit en jättefin och solig höstdag här på Västkusten idag. När sambon slutade jobbet åkte vi ut till båten för att se till den efter gårdagens storm och visst blåste det fortfarande kraftigt ute vid havet, men inte i närheten av vindstyrkorna igår...


Även om det fortfarande är en hel del båtar i hamnen så är båtsäsongen nu över för vår del och planen är att lyfta upp båten i nästa vecka...

Att hösten är här är inte längre någon nyhet och som ni vet så gillar jag den, även om höststormar och ihållande regn går bort. Det jag däremot inte gillar är att båtsäsongen är över. Årets säsong blev kort och båtturena inte så många pga av sambons byte av jobb, men det råder inga tvivel om att den plats jag trivs allra bäst på är ute till havs och förhoppningsvis så blir det fler båtturer nästa sommar. Båten hade klarat sig bra i ovädret och det kändes bra att åka hem med den vetskapen.

Att vi åldras och blir äldre är ju inte alltid en så där jätterolig och upplyftande tanke, men igår var jag glad att jag inte var tio år yngre än jag är idag för då hade jag inte alls haft samma behållning av och inte heller kunnat skrattat igenkännande till det som visades i det nya programmet på trean Vad hände sen?. Pernilla Wahlgren, Jonas Gardell, Alex Schulman och Ann Söderlund presenterar i var sitt program sin egen lista på 10 kändisar som stått i rampljuset, men sedan försvunnit från offentligheten. I programmet får man reda på vad bl a gamla avdankade och bortglömda barnskådisar, idrottsstjärnor, dokusåpadeltagare och företagsledare gör i sitt liv idag. I gårdagens program så träffade Maria Montazi Hobie från Baywatch, det var inslag om Rick Astley, killen i Den blå lagunen och Nalle Knutsson m fl. Självklart är programmet inte det mest allmänbildande, men kul underhållning en tisdagkväll som man nog bör vara 30+ för att ha bäst behållning av.

Hoppas ni haft en bra dag och på återseende imorgon!!

Kramar Bella ♥

9 kommentarer:

cecce sa...

Attans! Hade tänkt se det programmet men missade det. Verkade kul!
Ja, nu får man väl säga att hösten är här . Ett säkert tecken är när båtarna börjar tas upp. Som tur ät kommer det fler somrar:-)

Hoppas du har en skön kväll, vad du än har för dig!!

Kramar

A House With A View sa...

Vilka fina bilder!!! Jag gillar också hösten, det är mysigt med tända ljus och inomhusmys :) Någon blåst har jag inte märkt så mycket av här jag bor!! Vad mysigt det låter med era båtutflykter :)

Shit vad kul det lät med det programmet!!! Typiskt att jag missade det...

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaam aka

LOTTAS HOME sa...

Hej fina Bella!
Tack för dina hälsningar hos mig, blir alltid så glad när du kikar in, ler.
Hos oss är det fortfarande väldigt blååååsigt, brrrrr.
Tråkigt när båtsäsongen är över...
Ha ett fint veckoslut!
Kram Lotta

http://hannafialotta.blogg.se sa...

Fina bilder!

alegni sa...

det verkar som om stormen nått oss i dag. hittills har det mest regnat hela veckan, och i dag blåser det som ett ytterligare bonus...
dina muffinsar i ett tidigare inlägg såg jättegoda ut!
tack för tipset om pernillas bok, den beställde jag i går av en jultidningsförsäljare :)
kram
ingela

Nazima sa...

Härliga bilder!
Attans att jag missade det programmet, hade faktiskt tänkt se det, verkar ju rätt underhållande hursomhelst :-)
Önskar dig en fin torsdag och även stundande helg om jag inte kikar in här då!
KRAM

Kia sa...

Åh den blå lagunen!! Den var en favorit. : ) Vem ville inte vara där?

Dagen var rätt seg, har sovit väldigt dåligt i 4 nätter. Zigge har fått ett sår på halsen och går med tratt. Det kliar och han håller på och slickar och försöker klia så han håller mig vaken. Hoppas det blir bra snart!

Skönt med en båttur. Vi har inte haft så blåsigt på den här sidan som tur är.

Kram Kia

MIN LYCKA ♥ sa...

Ja himmel vad det blåser! Äntligen har det lagt sig och allt är normalt igen. Har nästan trott att taket rasade in härom natten.
Ser att din flaggstång åkte på en smäll. Här föll parasollet in mot våra nya fönster och landade 2 cm innan...TUR!!

Lite vit färg kan göra mirakel!!

Kram

Uh-huh-me.com - Nettan sa...

Ja, det var hemskt vilken storm. Var ju tvungen att gå ut och fota lite också men väldigt snabbt ;-)

Hoppas att du har en bra vecka! Kram!