lördag 17 september 2011

Inställt pga sjukdom...

If you SMILE, even if you’re in a bad mood, it will immediately improve your mood, because the simple action of thinking about smiling and using muscles is enough to trigger happy chemicals in the brain!

Det blir inte alltid som man tänkt och planerat och så blev det idag, sambon vaknade i natt och kände sig risig och i morse var han helkass så det vara bara att ställa in den planerade arbetshelgen här hemma och ringa återbud till pappa och bror innan de hann ge sig iväg. Istället för arbete blev det besök hos läkaren då han hade riktigt ont i halsen, hög feber och tryck över bröstet. Flera arbetskompisar till honom har haft halsfluss senaste veckorna och vi tyckte det var lika bra att kolla upp det direkt istället för att vänta hela helgen om det ändå behövdes penicillin för att tillfriskna. Någon halsfluss var det inte så det är en trött och medtagen pojke här hemma som nu får vila sig frisk. Han frågade precis varför han inte blivit frisk?? - "Jag har ju vilat heeela dagen..." Behöver jag säga att det inte är helt optimalt att ha en rastlös sambo som inte orkat göra något på hela dagen yrandes här hemma... Hoppas så klart att min sjukling kryar på sig och snart är på benen igen!

Känner tyvärr att jag inte utnyttjat denna lediga lördag på bästa sätt då det som var planerat kom av sig och jag inte riktigt orkade ta mig för så mycket annat istället, men så är det vissa dagar och vi får ta nya tag imorgon!

Hoppas ni haft en bra dag!!

Kramar Bella ♥

3 kommentarer:

Vardagslyx sa...

Tråkigt med sjukdom och när det inte blir som man tänkt sig. Brukar också ha svårt att ställa om när sånt händer.

Ser ut som ni hade en mysig fredagskväll i alla fall!!

Kram Pernilla

Anna - Starwoman sa...

Vad tråkigt att din sambo blev sjuk och det är aldrig kul om det inte blev som man tänkt sig så förstår att du tappade suget.

Hoppas ni fått en mysig kväll ändå och att helgen blir bra trots alt.

Stor kram
/Anna

Kia sa...

Sjuka sambon är inte kul! För flera år sen fick min sambo ryggskott när jag var mammaledig, inte kul att ha honom hemma som tyckte att jag skulle ta hand om honom! : )

Krya på honom.
Kram Kia