måndag 6 september 2010

Halv Åtta hos mig...


Räkcocktail med frästa vårprimörer till förrätt servas i säsongspremiären av Halv Åtta hos mig ikväll, receptet hittar du här...

Till huvudrätt får veckans gäster avnjuta en Kalvfilé med grön sparris, hummer och choronsås...

Som avslutning på middagen serveras en Hemlagad hallonglass med maräng som jag tycker ser riktigt god ut, kommer absolut att prövas vid tillfälle...

Ett säkert hösttecken är när tv-tablåerna fylls på med säsongspremiärer av favoritprogrammen igen efter sommarens reprissändningar, ingen har väl missat att Halv Åtta hos mig börjar ikväll efter sommaruppehållet och jag kommer självklart sitta klistrad i tv-soffan när klockan närmar sig 19.30. Menyn för veckans första program ser ju riktigt smarrig ut!!

Annars händer inte så mycket spännande här hemma i sjukstugan mer än att jag är förbaskat trött på att vara sjuk och på att ha ont ikroppen, börjar fundera på vad som är fel... Kommer ställa klockan imorgon och har siktet inställt på att ta mig till jobbet, får väl se om min plan håller...

Nu ska jag äta upp min chokladbakelse som sambon köpte med sig hem :)

Kramar Bella ♥

5 kommentarer:

Anne-Lie sa...

Skyndade mig hem efter passet på Friskis och svettis idag, för att se Halv åtta hos mig. Gissa om jag blev hungrig när jag såg programmet, för- och efterrätten såg helt underbara ut! Sedan blir man inte mindre hungrig efter träningen! Krya på dig och hoppas att du orkar arbeta imorgon!

Signe 1 sa...

Halv 8 hos mig är så skoj att titta på och man blir så inspirerad!!:-) Vilken go sambo du har!!:-) Ta hand om dig nu vännen!

Kraam Sofia

Anna Larsson sa...

Mmm va mumsigt det ser ut!! Vi lägger alltid barnen vid den tiden så jag missar det oftast...men det är superkul! Tack för hälsningen. Hoppas du får i dig nga kräftor :)! Har själv åkt på en rejäl förkylning. Hoppas du får piggna på fort!
Kram Anna

Happy Doris sa...

Mmmm... Smarrigt :)
Du har en award att hämta på min blogg ;)

Kram Jonna ♥

Camilla sa...

God morgon Bella!

Sååå härligt att Halv åtta är tillbaka! Är absolut en favorit i vår familj:) Massor av matinspiration + att man får kika runt hos olika människor och se hur de bor - som är SÅ roligt:)

Hoppas du känner dej bättre idag och kommer iväg till jobbet.

Kram till dej!