tisdag 7 september 2010

Rörläggning och Award...


Följetongen med vår dränering och påkoppling av kommunalt vatten och avlopp fortsätter, när jag åkte till jobbet imorse stod grävmaskinen i trädgården redo för dagens arbete...

När jag kom hem möttes jag av den här synen... Visst är vår trädgård fin :)

Grävmaskinisten och sambon hade jobbat på bra och sambon har visat oanade rörläggartalanger så vattenslang, dagvatten- och avlopprör är nu kopplade och nergrävda!


Känns så skönt att det gått bra med dagens grävning och rörläggning, efter allt strul som varit innan så hoppas vi nu på att allt går vägen även imorgon när vi ska koppla ihop det som är gjort på vår tomt med kommunens avlopps- och vattenserviser.

Även om jag fortfarande känner mig hängig så gick det bra att jobba idag, gott att vara igång igen efter en vecka hemma i sjuksängen. Dagen förgylldes med lönesamtal som resulterade i en löneökning jag är nöjd med.Har fått en Beautiful Blogger Award av söta Jonna med den fina bloggen Mitt i hjärtat, TACK snälla, blir så glad och uppskattar det jättemycket ska du veta, värmer i hjärtat!! Awarden förpliktigar att man ska berätta 7 saker om sig själv och då det inte är så länge sedan jag satt och klurade ut sju saker om mig själv som ni kanske inte visste så har jag lite svårt att komma på 7 nya så jag länkar till det inlägget. Att ni är många där ute som förtjänar awarden är det ingen tvekan om så att välja 7 är inte enkelt, men idag föll mitt val på följande:


Kramar Bella ♥

4 kommentarer:

cecce sa...

Oj...att dränera hus är inget litet projekt:-) Men du får tänka att det är för husets bästa och trädgården...ja, det tar lite tid, men den blir fin igen. Förtår att det är lite deprimerande dock:-)

Skönt att du känner dej bättre. Hoppas du får va frisk ett bra tag nu!

Grattis till löneökningen. Den har du säkert gjort dej väl förtjänt av!!

Många kramar till dej!

mitt skärgårdsliv sa...

Vilket projekt ni har i trädgården! Jätte skoj med löneökning sådant är ju alltid välkommet. Grattis till awarden och tack för att du sänder den till mig, det värmer! Önskar dig en riktigt trevlig dag.

alegni sa...

åh, jag tackar så hjärtligt för awarden!
jag fick en likadan för en tid sedan och listade sju nya saker. får se om jag i något skede hittar sju andra nyheter om mig själv. ska klura på det där ett tag ;)

vad skönt att ni nu äntligen börjar få ordning på ledningarna. hoppas allt funkar idag!

skönt också att du känner dig bättre, och grattis till löneökningen. sådant får man inte varje dag!
kram
ingela

LOTTAS HOME sa...

Tusen tack snäll du för awarden.
Du förgyller min dag med dina alltid så fina komentarer!
Ta hand om dig!
Kram Lotta