fredag 24 september 2010

Fredagkväll med tända ljus och mysig lunch på stan...

Fick oväntat lunchsällskap idag av min lille gudson och hans goa mamma K som var på besök i stan, tack för en jättemysigt lunch!!

Inte lätt att sitta still när man snart är 2 år och har fullt med spring i benen, men lille O var jätteduktig och lekte med sina bilar och tittade på allt folk som gick förbi ute på gatan så jag och K fick sitta och prata, tänk att lillkillen ska bli storebror vilken dag som helst :)

Go kväll!

Äntligen är fredagkvällen här, arbetsveckan är avslutad och nu väntar två dagars ledighet. Arbetsveckan avslutades med fredagsfika på jobbet, idag var det min tur att bjuda och det blev blåbärspaj med vaniljsås, mums!! Har inga stora planer för kvällen, köpte med mig en räksmörgås hem som får bli kvällens middag, stearinljusen är tända i vardagsrummet och jag har precis slagit mig ner i soffan framför IDOL med laptopen i knät, lite bloggläsning och tv-tittande blir alldeles lagom ansträngande sysselsättning denna fredagkväll den 24 september. Tänk att det idag bara är 3 månader till julafton...

Är det bara jag som inte får någon ordning på bilder och texter efter uppdateringen här på blogger? Beror mina problem på att jag har en gammal mall och inte använder malldesignern? Vill enkelt kunna flytta bilder och skriva bildtexter som innan, bloggandet ska var något som är roligt och inte en källa till irritation för att det inte går att göra som man vill...

Nu önskar jag er alla en riktigt trevlig fredagkväll!!

Kramar Bella ♥  

4 kommentarer:

Viktoria sa...

Ja jag har oxå problem med o ladda upp bilder! Men klickade på att det fanns nån ny uppdatering o vipps så såg mallen anorlunda ut där man laddar upp bilder,ändrar text o justering på text osv. O nu verkar det ta evigheter att ladda upp...så lång tid att jag ger upp!

Dessie sa...

Vilken sötis på bilderna.
Ja men visst är Fredagskvällen alltid efterlängtad.

Ha en skön helg.

Kram Dessie

Unknown sa...

Oj, vilken liten goding!
Alltid roligt att träffas ute och äta lunch!
Ha en härlig helg!
Kram

Annas inspiration sa...

Vilken underbar gudson du har, så glad du måste vara över att få ta del av hans liv.

Skoj med vänninemys.

TUSEN TACK för awarden, värmer gott i hjärtat :-)

Ha en fin kväll sötaste

Många kramar!