torsdag 16 september 2010

Sommarkök...

Sommaren är förbi och höstregnet piskar mot fönsterrutorna denna torsdagsmorgon, men jag kan inte låta bli att visa den här bilden som jag hittade på IKEA:s blogg, vilket underbart sommarkök...

Tänk att få stå här och tillaga midsommarbuffén nästa sommar...

God Morgon!!

Är uppe lite extra tidigt idag för att hinna duscha innan rörmokaren kommer om en liten stund, en vattenmätarkonsoll ska monteras in och vid 10-tiden kommer kommunen och sätter in sin vattenmätare. Skönt att få klart det sista med påkopplingen av det kommunala vattnet. Sambon stannar hemma och tar hand om detta, själv åker jag strax till jobbet för veckans näst sista arbetsdag, tycker inte det är länge sedan det var måndagmorgon, veckor rusar verkligen iväg och vi är redan inne i andra halva på september. Blir en lunch på stan med pappa idag, vi brukar försöka att gå ut och äta tillsammans på torsdagar så det ska bli trevligt!!

Hoppas ni alla får en bra torsdag!

Kramar Bella

7 kommentarer:

Therese sa...

Hej!! =) Var ett bra tag sen som jag kommenterade inne hos dig, hoppas allt är bra.. Vilka fina bilder du hittade på IKEAS blogg, längtar redan tillbaka till sommaren.. Ha en härlig dag!!

alegni sa...

verkligen underbart kök!
hoppas ni får en god lunch och trevlig pratstund, du och pappsen.
kram
ingela

Marie sa...

Det köket skulle jag inte tacka nej till!
Visst går veckorna fort, tycker ibland att jag inte alls hänger med.
Hoppas det blir en bra torsdag för dig!
Kram

LOTTAS HOME sa...

Hej vännen!
Vilket underbart kök.
Hoppas att du fick en bra dag, mysigt att träffa pappsen på lunch. Träffar inte min så ofta som jag önskat tyvärr...
Kram Lotta

Helenas loggbok sa...

Vad mysigt med en lunch med pappa. Jag försöker skypa med min pappa ett par gånger i veckan. Vi ses ju inte så många gånger per år eftersom vi inte bor i Sverige. Vi fikar tillsammans, avhandlar lite av varje och han läser den lokala tidningen för mig så jag är uppdaterade på vad som händer "där hemma".

Hoppas du får en mysig dag och vad skönt att hela "vattengrejen" snart verkar klar!
Stor kram
Helena

Anonym sa...

Tänk att kunna gå ut till sitt utekök o tåta ihop en middag medans gästerna minglar i trädgårdens alla hörn. Dock några problem, för liten trädgård o inget utekök, men drömma kan man ju!

Kram/Mira

Susanne sa...

Gud vilket härligt kök, tänk om det kunde vara sommar igen :o)
Javisst är det skönt att det är fredag i morgon, jag har nu jobbat nio dagar i streck så det ska bli så skönt att få två lediga dagar efter det att man gått hem i morgon :o)

Hoppas du får en skön och avkopplande kväll.

Kramar till dig