fredag 10 september 2010

Hemma hos Gynning...


Nu är ju jag lite partisk eftersom sambon jobbar på Onoff, men jag tycker deras senaste reklamkampanj är riktigt bra. Simon & Tomas gör om hemma i Carolina Gynnings vardagsrum och självklart får hon en ny tv och lite andra tekniska prylar när själva homestylingen är klar, men större delen av programmet är som vilket avsnitt som helst av deras egna serie med den skillnaden att detta program bara är 20 min långt. Du kan se filmen här!

Fredagkväll - den bästa stunden på hela helgen är här, skönt att med gott samvete kunna få sjunka ner i soffan framför tv:n och göra ingenting mer än att äta lite god mat, ta ett glas vin och bara slappna av efter avslutad arbetsvecka. Har en lista med diverse saker som måste göras under helgen så jag lär inte vara sysslolös. Känner att det skulle vara skönt med en helg framöver utan en massa måsten och uppbokade planer, får se när vi kan få till det med tanke på allt som måste fixas i trädgården, båten ska tas upp och så ska vi lägga nytt tak inom den närmsta månaden så jag får nog vänta ett tag på den där lediga helgen är jag rädd...
Nu önskar jag Er alla en riktigt trevlig helg och på återseende imorgon!!
Kramar Bella ♥

7 kommentarer:

Marie sa...

Jag gillar Simon och Tomas, men jag skulle aldrig släppa in dem i mitt hus;) Lite för färgglatt när de har varit framme och "piffat"!
Hoppas helgen blir bra ändå trots alla måsten!
Kram

LOTTAS HOME sa...

Trevlig helg till dig vännen!
Kram Lotta

Jonna sa...

Jag gillar också Simon & Tomas, men skulle inte heller släppa in dem i mitt hus :)
Hoppas din helg blir bra, och att du känner att man behöver inte göra ALLT på en gång.
Kram Jonna ♥

mitt skärgårdsliv sa...

En helg med inga måsten behöver man synd bara att helgerna är så korta.... Snygg trappa din sambo fixat! Klokt att låta marken sätta sig före man bygger den riktiga. Ha en riktigt trevlig lördag. Kram!

Ann-Louise sa...

Hej gumman!!
TACK för awarden och dina fina ord till mig! Gjorde mig rörd och superglad!!! Har ju inte varit den bästa bloggerskan det senaste men du vet att jag tycker du är en härlig och ärlig tjej!! TACK!

Grattis till rent vatten i kranarna, då är det nog värt at trädgården ser tokig ut och att gräsmattan saknas, men gud vad mycket jobb det är med ett hus! Tycker ni är duktiga som fått så mycket fixat och bytt på kort tid oc att ni gör det mesta själv också.
Jag är en fan av Gynning och gillar hennes konststil oc tavlor. Sen är hon en härligt yvig tjej med ett underbart gestikulerande sätt tycker jag och vacker!

Hoppas du får vila lite i helgen också!

Kramar till dig!

Carolines hemligheter sa...

Hoppas att du hade en skön fredagskväll och laddade upp med lite ny energi inför helgen! Och att denna underbart höstiga lördag (september är en av mina absoluta favoritmånader inser jag varje år, luften är så klar och träden börjar gå mot vackert rött) blir/är bra på alla sätt :-)

Massa kramar från Caroline!

Vanilla sa...

Hoppas att du har en riktigt skön helg!

Kramar