fredag 3 september 2010

Säröhus...


"Välkommen att glida ned i vår 37° varma källa. Flyt under kristallkronan och stjärnhimlen och njut av tystnaden..." Så står det att läsa på anrika Särohus hemsida och detta är precis vad mina arbetskompisar gjorde igår kväll efter första dagens utbildning, gissar att de fick en riktigt skön och avkopplande stund i det varma vattnet, frågan är bara hur det blev med tystnaden... :) Har goda vänner som varit på Säröhus och de rekommenderar varmt ett besök i de fina omgivningarna, så varför inte boka en avkopplande weekend där lite längre fram i höst för den som har möjlighet?!

Fredagen den 3 september välkomnar oss här på Västkusten med kyliga temperaturer, dagg i gräset, lite stackmoln på himlen som solen försöker leta sig igenom och det ser ut som om det kommer bli en riktigt fin höstdag framåt lunchtid, för nog är det höst ute. Att vi lämnat sommarmånaden augusti bakom oss råder det inget tvivel om, tycker bara det blev höst så snabbt i år. Även om jag välkomnar den så känner jag mig inte riktigt redo för vantar och halsduk ännu så jag hoppas vi kan få njuta av den härligt klara höstluften några riktigt fina dagar till innan det blir allt för låga temperaturer och trädens löv färgas i gult och orange.
Ligger fortfarande hemma och även om jag inte är lika snuvig längre så känner jag mig inte alls pigg i kroppen så det får bli sängen och vila även idag för mig...
Kramar Bella ♥

5 kommentarer:

Linda - Inspiration, Inredning, Design sa...

Tack för din fina kommentar:)

Ja, hösten är verkligen på väg nu och det känns på temperaturen. Dock kan jag hålla med dig om att man gärna väntar med halsduk och vantar, än känns det lite för varmt. Vi får njuta av de sista värmande solstrålarna så länge det bara går:)

Trevlig fredag /Linda

Marie sa...

Jag måste (vare sig jag vill eller inte) leta fram åtminstone vantar till nästa promenad. Jisses, vad kallt det var om händerna idag när jag var ute och gick!
Ja, nu börjar träden skifta i färg, det är så vackert:)
Skönt att du känner dig piggare!
Kram

Stjärnor & Champagne sa...

Hallå raring...Näe fy vad det börjar bli kallt, brrr. Jag som fryser always:( Hoppas att du mår bra. Ser fantastiskt ut på bilden....Ja här har man ont i magen. Vem skall köpa mitt fina hus? Tur att jag kommer till ett finare annars skulle jag nog bryta ihop. Ha en riktigt bra helg och var rädd om dig/ Kramkram Anne

Emma sa...

Vill så gärna läsa Denise nya bok! Får nog införsaffa mig den. : - )

Jösses vilken mysig SPAanläggning. Dit hade jag gärna också åkt!
Ska du åka dit?

Tråkigt att du får ligga nerbäddad idag igen. Hoppas verkligen att du blir bättre imorgon gumman!

STORA KRAMAR

Huset vid ån sa...

Åh, Det ser riktigt mysigt o skönt ut! Där skulle jag vilja vara nu....
Sitter i soffan med en pläd om mig o fryser....Fniss!

Hoppas att du kryar på dig vännen!
Trevlig helg! Kramis Therese