torsdag 23 september 2010

Höstfeeling...


Är det något man förknippar med hösten i matväg så är det väl kantareller, skogens guld...

Har tyvärr inte tagit mig ut i skogen i år, men det kanske inte är för sent ännu att stoppa fötterna i gummistövlarna och ge sig ut och plocka några liter. Det är ju så gott att ha några påsar med förvällda kantareller i frysen som man kan plocka och ha i såsen när det vankas rådjursstek till vintern...

September är verkligen skördetidens månad, frukt och bär ska saftas och syltas och en och annan äppelpaj bakas...

God Morgon!!

Nu känns det som om hösten är här på allvar och de flesta dagar ser ganska lika ut, det är jobb, vila och sen ett par timmar i soffan framför tv:n. Igår började ett av mina favoritprogram, Carina Berg flyttar in, och i gårdagens avsnitt var det skidåkaren Gunde Svan som fick besök och som vi skrattade, programmet var ett riktigt lyckopiller som framkallade många goa skratt hos både mig och sambon. De flesta program som jag brukar följa har nu börjat efter sommaruppehållet, men väntar ännu på att de nya avsnitten av favoriterna Desperate Housewife och Greys Anatomy ska börja sändas.

Nu måste jag rusa iväg till jobbet för veckans näst sista arbetsdag. Hoppas ni får en riktigt bra dag och glöm inte att tävla om presentkortet från SUMO-pix.

Kramar Bella ♥

(Alla bilder är lånade från IKEA:s blogg)

6 kommentarer:

Linda - Inspiration, Inredning, Design sa...

Kantareller hör verkligen hösten till. Så got det ser ut! Skulle gärna ta mig ut en sväng och plocka lite, men måste bara ta mig till en skog först:)

Hoppas du får en fin dag
Kram /Linda

Marie sa...

Grey's Anatomy är ju bara bäst, har följt serien alla säsonger!
Hoppas du får en riktigt bra dag!
Kram

LOTTAS HOME sa...

Hej vännen!
Ja, visst är det höstigt nu...
Jag har en liten award till dig. Hoppas du får en bra dag!
kram Lotta

Mia ☆ sa...

Vilka härliga bilder du hade hittat där! Älskar kantareller =)

Jag tappade mig i både Grey's och DH, så jag skulle kunna ha massor av härliga avsnitt att ta igen... hmm, bra idé förresten! ;)

Kram!

Carolines hemligheter sa...

Visst är hösten här på riktigt nu, läste dock i tidningen idag att SMHI:s definition av höst är att det skall vara max 5 plusgrader 5 nätter i rad (tror jag att det var...) och det har det tydligen inte varit ännu vilket betyder att vi fortfarande per defintion har sommar i Sverige ;-)

Hoppas att du har en skön kväll & får en bra fredag, massa kramar!

cecce sa...

Vilka underbara höstiga bilder!
Önskar jag hade mer tid över att vara ute i skog och mark och njuta av vad naturen erbjuder så här års. Synd att man har så mycket att göra....
Idag har det varit jättefint höstväder här och vi har firat sonens tio-årsdag!!

Många kramar