torsdag 16 september 2010

Höstnytt hos H&M...
Idag har H&M lagt ut en hel massa nya plagg i sin webbshop, ovan ser ni ett smakprov på nyheterna som gärna hade fått flytta in i min garderob...

Här hoppar vi mellan årstiderna i dagens inlägg, sommarkök imorse och nu höstkläder, snygga festklänningar blandat med sköna vardagstunikor och goa stickade tröjor i dova färger hittar man bland nyheterna som lagts upp hos H&M idag. Det finns en hel del som jag kan tänka mig att klicka hem, men tyvärr var det inte någon av vinterjackorna som kom upp som föll mig i smaken, det är nämligen det som står högst upp på min lista över "måste"-köp inför vintern. Är lite tveksam till vilken typ av jacka jag ska införskaffa, täckjacksmodell med huva som står emot väta eller ullkappa med snygg skärning och lite schyssta detaljer. Sunda förnuftet säger ju så klart att jag ska köpa en tålig jacka med huva, men så knackar sidan som gillar lite stil och snits på axeln som vill ha sitt behov stillat så vi får se vad jag bestämmer mig för... Tips på snygga vinterjackor mottages tacksamt!!

Som de flesta andra sitter vi här hemma och tittar på dagens IDOL-avsnitt nu när klockan passerat 20 och så mycket mer än lite tv-tittande och bloggande blir det inte för min del idag!!

Kramar Bella ♥

1 kommentar:

Viktoria sa...

Kan tipsa om Didriksons jackor! Dom tål både väta o vind men är samtidigt fina i skärning o är figursydda. Är ju inget som en ullkappa men ändå snyggare än en typisk täckjacka. Vi har två modeller inne på Team Sportia :)Men finns på Dixon på Torp bla!

Ha en bra kväll!