torsdag 9 september 2010

Emma S och ny trappa...Idag släpps Emma Wiklunds nya hudvårdsserie Emma S som kommer att säljas exklusivt på Åhléns varuhus de närmsta 2 åren, serien innehåller 12 olika produkter och jag ska definitivt testa någon av dem då jag har svårt att tro att Emma skulle släppa dåliga produkter...


Vad tycker ni om vår nya trappa?? 16 lastpallar ihopsatta till en trappa med tre steg och jag är imponerad av sambons uppfinningsrikedom när det gäller att återanvända de gamla trappräckena, då marken ska sätta sig innan vi kan bygga en fast trappa blir ju detta perfekt under vintern!!

När jag kom hem efter jobbet idag möttes jag av en trädgård som såg ut som en fin leråker, trodde aldrig jag skulle tycka att en gräsmatta som ser ut som en leråker var fin, men efter senaste tiden då vi haft jordhögar överallt i trädgården så kändes det riktigt skönt att allt nu var återfyllt även om gräsmattan är näst intill obefintlig. Grävmaskinisten är färdig med sitt arbete, men det återstår ännu mycket jobb för sambon som måste göras under morgondagen då det enligt väderleksrapporten ska bli regn i helgen. Delade ut awarder tidigare i veckan till fina bloggar och trevliga bloggerskor, största awarden och uppskattningen går idag till sambon som verkligen slitit de senaste dagarna i vår trädgård. TACK!!

Hade tänkt kika in på Åhléns på lunchen och spana in Emma Wiklunds nya hudvårdserie, tyvärr sprang tiden iväg så det får bli en annan dag, men visst låter det lovande när man läser Emma:s egna ord om sina nya produkter.
Mitt möte med Bedömningsteamet idag blev inställt då psykologen var sjuk så nu får jag vänta ända tills vecka 42 för att få träffa honom. Trist att allt blir så förskjutet, men med tanke på att jag har massor att göra på jobbet efter att jag var sjuk i förra veckan så var det nästan skönt att få jobba undan istället för att sitta i psykologsamtal...

Vet inte vart tiden tog vägen ikväll, men klockan har redan passerat 22 och det dags för mig att sova så jag avslutar helt enkelt detta spretiga inlägg med att säga Go natt!!

Kramar Bella ♥

6 kommentarer:

milla-andante sa...

Hihi... den där uppfinningsrikedomen ska man vara rädd om...!:)
Vad mycket som händer kring erat hus, och mitt i det en kraftig förkylning... Men jag hoppas det värsta är över nu och att du får en liten paus i helgen!!
KRAM

Marie sa...

Jag såg Emmas produkter på Åhléns idag, men hade inte tid att titta närmare på dem.
"Man tager vad man haver", bron blev ju perfekt:)
Ha en fortsatt bra fredag!
Kram

Maria sa...

Haha, det där var kreativt! Har inte hört talas om Emmas produkter så tack för tipset!

Hoppas att du får en lugn och skön helg nu i alla fall!
Stor kram

Helenas loggbok sa...

Vad härligt att ni nu har fint och fräscht vatten i era rör! Vad fin trappan blev, verkligen påhittigt!

Spännande att höra vad du tycker om Emmas produkter när du testat. Herre Gud vad denna människa ser bra ut. Man kommer väl för alltid minnas denna mini mjölks reklams om hon var så extremt snygg i.....

Hoppas du får en mysig och skön start på helgen!
Kramis
Helena

Emma sa...

Grattis till er att ni äntligen fått normalt vatten!! : - ) Måste kännas underbart. Man blir bra beroende av sådana saker.

Nu är de jag som är förkyld . Fick gå hem från jobbet idag då jag var helt färdig. Nu blir de en lugn & skön fredag här hemma i home sweet home ; - )
Mår du bättre?

TACK sweetie för din fina award jag fått av dig! : - ) Blir så glad så!

Nu önskar jag er en mysig & skön fredag!

KRAMAR

MIN LYCKA ♥ sa...

Jättefin trapp;) Ni får gå förstiktigt på den. Ser lite ömtålig ut i längden;)

Har Emma släpp produkter?! Hänger inte riktigt med. Men det hade absolut varit kul att testa.

Ha en go helg i regnrusket!
Marika