onsdag 8 september 2010

Wardrobe Wallsticker...


Hittade den här wallstickern i självhäftande vinyl hos Danska Ferm Living, tycker den var riktigt snygg och visst hade passat bra på väggen i ett fint dressingroom...

God Morgon!

Vaknade till ännu en fin dag här på Västkusten, vet att jag tjatar om det, men jag tycker de är så skönt med dessa fina september dagar där sommaren dröjer sig kvar trots att det är riktigt kallt på nätterna. Lite klurigt är det att klä sig när det skiljer minst 10 grader från det att man klär sig på morgon tills man åker hem fram på eftermiddagen, men det är ett "problem" jag gärna har ytterligare några veckor. Idag blir det jobb för min del och en lunch på stan med goa S. Vi siktar på att sitta ute, bäst att passa på så länge det går!

Hoppas ni får en trevlig dag!!

Kramar Bella ♥

7 kommentarer:

Levis o Vilda sa...

Ja, visst är sensommaren härlig! Vi njuter i fulla drag av att vara ute om dagarna och sitta inne med te och mysa om kvällarna. Kul du tittade in till mig så jag hittade hit!

Kram Mia

Marie sa...

När barnen var små var det samma bekymmer vår och höst: hur mycket ska jag klä dem?? Som du skriver kan det skilja tio grader...
Verkar som du mår mycket bättre nu, skönt för dig:)
Kram

Helenas loggbok sa...

Sensommaren är härlig. Inte lika många måsten som under sommaren. Vi har haft väldigt fint väder här sen vi kom tillbaka, med undantag för starten på den här veckan. Nu ska det bli bättre till helgen igen.
Ha en skön dag!
Kram
Helena

carinasjolund sa...

Är ett riktigt vackert väder hos oss i dag,solen skiner :) Kram

MIN LYCKA ♥ sa...

Håller med dig, visst är det underbart när vädret är gott! Det vill vi se mer av här på västkusten.

Det slog mig precis att ditt namn Bella är väldigt fint, ett av mina favoritnamn;)

Kram

Anne-Lie sa...

Visst har vi härligt väder här på västkusten, synd bara att man sitter inne hela dagen. Nu förtiden går jag inte ens ut på lunchen, det är fördelen med att arbeta nere i stan! Jag kör fortfarande med sommarkläder, inga strumpor ännu!

Huset vid ån sa...

Visst är det en härlig tid nu när solen lyser och luften är klar....

Vad skönt att du mår bättre nu!
Höstkramar till dig! Therese