lördag 4 september 2010

Höstoffer och Vårlik...


Gillar du spännande deckare och inte har läst Mons Kallentofts böcker om poliskommisarie Malin Fors vid Linköpingspolisen så gör det!! Höstoffer är den tredje boken i serien och finns sen ett tag tillbaka i pockethyllan...


Den sista delen, Vårlik, har jag ännu inte läst och jag tror faktiskt inte jag klarar av att vänta tills den kommer ut som pocket utan att det helt enkelt får bli en beställning på den här och några andra böcker inom kort...
God Morgon!!
För visst är det väl en god morgon denna första lördag i höstmånaden september, solen skiner ute och förhoppningsvis får vi njuta utav en skön sensommar dag med touch av höst!! Känner mig lite piggare idag så jag hoppas att infektionen som däckat mig i veckan är på väg att ge med sig. Är inne i en läsperiod och som vanligt är det mest deckare som jag vänder blad i. Det börjar eka tomt på olästa böcker i bokhyllan så jag tror det får bli till att göra en beställning på lite böcker att läsa nu när höstmörkret sänker sig allt tidigare på kvällarna. Att sitta inne med lite tända ljus framför den sprakande brasan med en bok i handen är rogivande och den perfekta avkopplingen för mig. Nu ska jag försöka ta tag idagen och åka iväg och göra ett par ärenden, har inte varit hemifrån sen i tisdags när jag gick hem ifrån jobbet vid lunchtid så det känns som om det är dags nu och det lär ju visa sig hur pigg och frisk min kropp egentligen när jag ger mig iväg en liten sväng.
Kramar Bella ♥

6 kommentarer:

Anne-Lie sa...

Ett tips är att det brukar finnas en sida på biblioteken, med e-böcker som man kan lyssna på från datorn, det brukar jag göra när jag syr. Lyssnar på den senaste boken av Mons Kallentoft, har lyssnat på alla hans böcker!

Idag är det är härlig dag, mycket på programmet. Spika, lägga ut annonser på allt från bil till kläder! Inga besök till det stora köpcentret hoppas jag!!!!!
Härliga varma hösthälsningar till dig!
Skönt att höra att du är piggare!

Marie sa...

Jag håller med dig, skönt med egen tid några dagar, en vecka är lite väl långt. Ibland är det nyttigt att vara ifrån varandra ett tag så man får längta lite..

Skönt att du känner dig bättre! Passa på o njut av solen, det tänker iaf jag göra i dag.
kram!

Marie sa...

Tack för boktipset, kul att läsa andra författare också. Jag läser också mest deckare, har plöjt mig igenom många vid det här laget.

Låter bra att du kan ta dig ut idag! Här i norr har vi underbart höstväder, solen värmer till och med!

Ha en bra dag, kom ihåg att ta det lite lugnt!
Kram

Jonna sa...

Vad skönt att du mår lite bättre!
Tack för boktipsen! Jag har snart läst färdigt en bok, men sedan har jag inget mer att läsa. Ska nog också beställa de där böckerna. Jag gillar deckare.

Kram Jonna ♥

House number 15 sa...

Skönt att du känner dig bättre!

Önskar att jag var bättre på att läsa böcker för det låter så mysigt att sitta framför en sprakande brasa med en god bok.

Ha det gott!
Kram c

cecce sa...

Vad skönt att du känner dej lite bättre! Hoppas du fick en fin lördag i solen! Det har varit fantastiskt väder i dag! Har dock mest varit inomhus och fixat, rensat och städat mitt "gamla" hus för visningen inför nästa vecka. Lite tungt, men det måste till!

Ha det så bra!
Många kramar