torsdag 2 september 2010

Elegant crime...Högt på min önskelista finns Denise Rudbergs senaste bok, Ett litet snedsprång, den första i hennes nya genre Elegant crime. Har läst alla hennes tidigare chicklit böcker och bara älskar hennes sätt att skriva. Miljön känns igen ifrån dem och enligt vad man läser på baksidan av nya boken ska den rymma allt som behövs för att skapa en spännande historia - makt, pengar, flärd och dekadens. Kriminalhistorier i överklassmiljö, med tjusiga middagar, designerkläder och lätt uttråkade hemmafruar på vift i Djursholm låter som något jag kommer gilla, har nästan bara läst deckare de senaste åren blandat med en och annan chicklit bok, så att här kunna få det bästa av två världar låter ju perfekt.

Mitt eget liv är tyvärr långt ifrån lyxigt och fyllt med flärd denna torsdag, ligger fortfarande hemma och är sjuk, känns så förbaskat frustrerande att jag missar utbildningen och att ligga inne när den efterlängtade solen strålar från en klarblå himmel är ingen höjdare, men det kunde varit värre, nu ska jag försöka sova en stund och låta kroppen få den vila den behöver för att bli frisk så fort som möjligt.

Kramar Bella ♥

13 kommentarer:

carinasjolund sa...

Krya på dig! Kram

Marie sa...

Jag läser nästan bara deckare också, just nu ska jag börja med Anna Janssons senaste. Efter den väntar Helene Turstens nya, gillar de båda författarna plus alla andra svenska kvinnliga.

Otur att du missade utbildningen, men huvudsaken att du tar det lugnt så du blir frisk snart igen.

Här uppe i norr är det också sol och klarblå himmel, när jag var ute och gick luktade det höst;)

Ha det så bra där i sängen!
Kram

Sixten sa...

Ursäkta att jag lägger mej i, men vist kan Du plantera frukt träd i lerjord bara Du först gräver en betydligt djupare grop än normalt och lägger ett minst halv meter tjockt lager av grus, gärna gårdsgrus i botten. Om Du har trädgård så kanske Du även har kompost så blanda den med en bra "köpejord" vid planteringen..
Om Du har möjlighet att plantera trädet i en sluttning så vore det ett plus om Du hade möjlighet att lägga ner en dränerings slang. Det behövs inget märkvärdigt, en avdankad trädgårds slang duger gott.
Ursäkta mej för intrånget.
Ann Louises Pappa.

Bella sa...

Sixten:

Tack för grymt bra tips och inte ska du be om ursäkt för att du lägger dig i :) Både jag och sambon blev jätteglad nu när vi fått reda på hur vi ska göra för att få fruktträd att överleva i vår lerjord, det bästa är att det är i sluttning på baksidan vårt hus vi vill plantera träden.

Stort Tack för värdefulla tips!

Bella

Cicci sa...

Vill också att Densises nya bok. Älskar hennes lättlästa böcker!

Krya på dig!

Kramar

Jonna sa...

Hej Bella!
Ett stort tack för din söta hälsning på min blogg! Jag är glad att du gillar den.
Jag har kikat runt lite på din blogg. Jag blev väldigt gripen av att läsa om dina sjukdomar. Förstår att det kan kännas svårt och tungt ibland.
Jag kommer gärna tillbaka hit, och jag ska också länka till din blogg från min, om det är OK!?
Ha det så gott!
Kram Jonna ♥

Maria sa...

Hej!

Va fint du har gjort här! Höst!

Jag ligger back en hel del inlägg här hos dig så nu vill jag läsa ikapp. Ville bara lämna en lite hälsning först!

Krya på dig!

Kram Maria

Anne-Lie sa...

Ja den boken ligger på min att läsalista, bokade en massa böcker på bibl. Nu har jag en massa att läsa, men gillar Denise andra böcker som hon har skrivt. Skönt att få läsa hur "det vackra folket" har!

Krya på dig och ha det så bra!

Signe 1 sa...

krya på dig vännen!!!

ska börja läsa hennes böcker tänkte jag, har inte gjort det än, men har hört att de ska vara bra!:-) stor kram till dig!

cecce sa...

Tack!!! Du ger mej alltid så fina och styrkande kommentarer. De betyder så mycket ska du veta. Å ändå vet jag att du själv har det tufft...Tack snälla du!

Hoppas din förkylning blir kortvarig. Jag och barnen är också lite småkrassliga med halsont och snuva. Kommer alltid som ett brev på posten så fort skolorna sätter i gång. Nåväl...det är bara att hänga med!

Kurera dej och ta hand om dej!
Stor kram!

Anonym sa...

Har faktiskt aldrig läst någon som hon skrivet, men kanske nu när du tipsar .-)
Kramar Malin

Mia sa...

Hoppas att du mår bättre och att helgen kan bli lite lyxig ♥

Kramar

Zandra sa...

Tack! Ja jag är super nöjd!
Hoppas du kryat på dej ordentligt nu til helgen o allt :-)
Den där boken är jag också lite sugen på att läsa men den här sommaren har jag bara läst en bok vilket är galet lite för att vara jag...men men får ta och börja varva ner med en bra bok nu höstmörkret :-)
Ha en härlig helg! KRAMAR