torsdag 17 februari 2011

Vårinspiration från Villaägaren..


Vet inte om tidningen Villaägaren gjorts om inför årets första nummer, men jag kan villigt erkänna att jag inte läst den så noga innan, men i numret som trillade ner i brevlådan idag hittade jag en hel del som var både intressant och inspirerande att läsa...Ränder + Rutor = Sant - Jag har senaste åren varit väldigt vit, svart och grå i min inredning så vårens och sommarens färgstarka trender har inte riktigt tilltalat mig ännu, sommar för mig är mer åt det marina hållet, men man kan ju inte bli annat än pigg och glad av dessa klara och starka färger så det är kanske läge att tänka om... Kuddkollektionen Grenö, vars kuddar och dynor matchar rutor och ränder i vårligt fräscha kulörer finns hos IKEA och har formgivits av Lisel Garsveden...


Krokusar, pärlhyacinter, scilla och irisar är några av alla de vårlökar som nu planteras i vaser, lådor och krukor inomhus för att skapa vårkänslor trots att snön än ligger vit på taken...

Veckans dagar rusar fram även denna vecka och vi är redan framme vid torsdagskvällen och bara en arbetsdag återstår innan hela tre dagars ledighet väntar för min del. Förhoppningsvis så hinner jag bli frisk till på söndag så att vi kan åka iväg till Asia Spa som planerat, ingen av oss är speciellt sugna på att skjuta upp vår spa-vistelse ytterligare en gång p g a sjukdom.

Något besök på sjukgymnastiken blev det av naturliga själ inte idag då jag även denna torsdag klarat av min arbetsdag tack vare min kära vita vän Alvedon, men en trevlig lunch med pappa blev det innan jag efter en kort arbetsdag åkte hem och bäddade ner mig i sängen.

Ringde vårdcentralen när jag kom hem för att ta reda på vad som hänt med mitt sjukintyg som jag inte heller idag fick med posten och det visade sig att det inte ens var skrivet... Får verkligen hoppas att sköterskan jag pratade med fick tag på läkaren så att jag hinner få det tills imorgon, vilket är sista chansen för att jag ska hinna skicka det vidare så att Försäkringskassan har det på måndag som är sista dagen för mig att svara på deras övervägande om att inte godkänna min sjukskrivning...

NU: Landskapen på 3:an och en kopp rött te! Trevlig kväll!!

Kramar Bella ♥

8 kommentarer:

cecce sa...

Åh...du har verkligen otur med bacillerna!! Tycker det är många som är sjuka nu i influensa och förkylningar. var med dottern på vårdcentralen och hon fick vackert diagnosen halsfluss vilket gör att hon inte orkar eller kan följa med sin pappa och resten av familjen till Österrike i morgon- Det får bli flyg på söndag i stället.

Slarvigt av vårdcentralen att inte ha fått iväg pappret.
Hoppas de får iväg det nu så att det inte strular till sig ännu mer. Inte direkt vad du behöver.

Hoppas du har en vilsam och skön kväll!!

kramar!

Carolines hemligheter sa...

Din stackare, du har verkligen haft otur den sista tiden med alla möjliga influensor, hoppas att det vänder snart (även med de andra bitarna som stjäl kraft och energi...)!!!

Stor kram till dig och jag hoppas att helgen blir skön, håller tummarna för att ni är friska tills på söndag och verkligen får njuta av en dag på SPA :-)

A House With A View sa...

Näää!!! Hoppas du inte missar spa, usch vad tråkigt i sådana fall... Jag håller båda mina tummar att du kryar på dig!!

Jättefräscha kuddar du visar från IKEA, nu blev jag riktigt sugen på att ta en sväng dig :) Tack för inspirationen Bella!

Kraaaaaaaaaaaam till dig från mig!

/aka

Emma sa...

Hellosan igen min bloggisvän!

Ah blir arg då jag läser att dom inte ens skrivit ditt sjukintyg! Nu får dom allt ha en blåslampa i rumpan sin!!

Färg & blommor längtar man verkligen så efter nu : - ) Vill inget hellre än att börja plantera lite penseer mm utomhus.
Har ni något som ska byggas eller fixas med till våren & sommaren?

Håller alla mina tummar att du blir frisk till söndag så att ni kan komma iväg på er efterlängtade SPA vistelse. Hur mysigt som helst låter de!

Största Kramen

Mia sa...

Meeeen va dåligt av vc o inte fixat papperna!!! Hoppas verkligen de ligger i Posten imorgon..

Njä.. Hur jag än försöker med färg blir det alltid tbax till det färglösa efter ett kort tag..

Kram fina vännen

Stjärnor & Champagne sa...

Fy vilken otur vännen...Psst jag brukar faktiskt bläddra i den:) Ha det gott/ Kramkram Anne

Annas inspiration sa...

Hej Bella!

Hur är det? Jag sitter här och håller mina tummar att ni kommit i väg på SPA vistelsen.

Kramar Anna

Susanne sa...

Stackare som blivit sjuk igen, hoppas verkligen ni kom iväg på eran spaweekend.
Så dåligt att de inte skickat ditt sjukintyg, glömmer man själv något sådant blir det ett jäkla liv!!!

Stora kramar till dig