måndag 14 februari 2011

Alla ♥ Dag


I don’t think Valentine’s Day is just for couples, but for anyone in your life that you love. Take the time and let someone know that you love them for their friendship, guidance or however they effect your life...

Det är den 14 februari och överallt syns röda hjärtan som symboliserar att det idag är Alla Hjärtans Dag och på stan bär var och varannan omkring på en inslagen bukett med blommor till någon de håller kär. Det är en dag att visa dem man håller av lite extra kärlek och omtanke och det är en dag att sända en tanke till alla dem som är ensamma.

Att bli uppvaktad på Valentines Day är något som många förväntar sig, men jag uppskattar i ärlighetens namn mer att en helt vanlig tisdag bli överraskad med en fin bukett blommor eller en liten genomtänkt gåva som inte på något sätt behöver stor eller dyr, tanken är det som räknas!!

Har fått fina blommor av sambon idag, men utöver det kommer det bli en helt vanligt måndagkväll här hemma, men till helgen åker vi till Asia-Spa, vi fick ju ställa in vår tripp dit i mellandagarna när sambon var sjuk och bokade då om till den 20-21 februari istället. Jag har under eftermiddagen fått förbaskat ont i halsen och är nästan orolig att det är halsfluss så lite varm soppa blir kvällens middag för min del. Pratade med handläggaren på Försäkringskassan imorse och har fått anstånd t o m den 21 februari att lämna in mina papper och det känns så klart skönt att det löste sig i alla fall, men fortsättning följer...

Vill ge Er alla en stor kram idag och hoppas ni får en mysig kväll!!

Kramar Bella ♥

7 kommentarer:

Anne-Lie sa...

Du har så rätt, visst uppskattar man en gåva en vanlig dag! Min kära han sliter med vitrinskåpet, nu börjar det ta form!

Låter underbart med en SPA-helg

Kram Anne-Lie

Ann-Louise sa...

Samma till dig!
Hoppas dagen varit bra!

Kramar

Signe 1 sa...

hoppas att du har haft en fin alla hjärtans dag vännen!!

stor kram sofia

Annas inspiration sa...

Ja det är viktigt att visa uppskattning fler dagar än just i dag.

Bra att du fått anstånd så du hinner med att gå ordning på papperna till FK.

WOW VILKEN HELG ni har framför er, hääärligt!

ha en bra dag
Många kramar

alegni sa...

jag håller tummarna för att de på försäkringskassan inser att de fattat fel beslut i ditt fall nu när alla nya utlåtanden så småningom kommer in. skönt att det rör på sig lite efter alla dina ansträngningar!
trevligt med lite uppvaktning i går. jag blev uppvaktad redan i lördags när maken följde med till en inrednings- och kuriosaaffär där jag fick välja vad jag ville ha. och på kvällen bjöd han mig på bio. :)
fin, solig tisdag!
kram
ingela

Helenas loggbok sa...

Hoppas halsontet försvinner och du får en mysig Valentines Day! Mysigt med spa-helg!
Stor kram
Helena

Therese sa...

Hej!! Vad härligt med SPA tjejen, det är du mer än väl värd.. FÅ njuta, koplla bort allt jobbigt och bara umgås med din älskade..=) Ha en bra dag!! Kram