söndag 13 februari 2011

Fashion and Lifestyle-auktion och mysigt söndagsbesök


Imorgon är det dags för Fashion and Lifestyle-auktion på Stockholms Auktionsverk Här finns kläder och accessoarer från hela 1900-talet och fram till idag för både damer och herrar...Christian Dior, Balenciaga, Lanvin, Hermès, Louis Vuitton och Gucci och är några av de klassiska modehus som finns representerade med plagg och accessoarer på auktionen...

För att visa några av höjdpunkterna i auktionen och ge inspiration i styling har Stockholms Auktionsverk för katalogen iscensatt en modefotografering i flera historiska miljöer på Skansen. Fotograf är Elisabeth Toll och stylist är Kari Hirvonen.

Så fort veckans två lediga dagar går, söndagkvällen är redan här och timmarna har bara rusat iväg idag, vi har haft mysigt besök av 10-månader gamla A som vi passat, han är så go och glad den lille killen så jag önskar att jag haft några fina kort att visa Er från vår mysiga dag tillsammans, men tyvärr så blev alla foton jag tog suddiga. Är man 10 månader gammal, pigg och livlig och i en ålder då man upptäcker ALLT så är det inte direkt prioriterat att sitta still och posera för Mamma och Pappas bloggande vän. Men förhoppningsvis så får vi låna lille A snart igen och då gör jag ett nytt försök :)

Imorgon är det som bekant Alla Hjärtans dag och Stockholms Auktionsverk firar detta med en Fashion and Lifestyle-auktion och för dem med spenderbyxorna på finns mycket fint att buda på till sin käresta. Brukar ni fira Alla Hjärtans dag, eller ser ni det mest som ett kommersiellt jippo?

Om ett par timmar är det dags för en av veckans höjdpunkter, Solsidan!! Älskar denna underbara serie som så många andra och idag är det dessutom Ove Sandberg namnsdag så grattis till dig Ove!

Nu hoppas jag ni får en trevlig söndagkväll och efter en dusch ska jag kika in till Er och se vad ni har hittat på denna soliga februarihelg!

Kramar Bella ♥

6 kommentarer:

mariaikos sa...

Låter mysigt med dina besök av små gäster. Jättebra för må bra kontot.Hoppas nästa vecka går bra för dig trots dina energitjuvar som finns.
Kram!

Helenas loggbok sa...

Vilken mysig helg ni haft! Härligt att kunna ladda batterierna med hjälp av goda vänner och små mysiga godingar!
Snart blir det Solsidan här med! Synd att det är så kort tid bara. Det hinner ju knappt börja innan det är slut!
Stor kram till dig!
Helena

Uh-huh-me.com - Nettan sa...

Ohh, där hade jag gärna fyndat massor =)

Nej nej hatar alla hjärtans dag. Vi är så bra på att uppmärksamma varandra när som så det behövs inget sådant. Tanken att det ska vara en speciell dag får mig att må lite illa allt :)

Hoppas du får en toppenvecka! Kram!

cecce sa...

Hej!
Såg solsidan och skrattade gott:-) Älskar denna serie!
Vad beträffar alla hjärtans dag firar vi inte det så där mycket. Jag brukar köpa något litet till barnen och så bakade jag vaniljhjärtan:-) Fast det var nog mest för att jag såg mitt tillfälle till bakning...som jag älskar!

Håller tummarna för din kamp med f-kassan!!

Styrkekram!!

krumelur sa...

vi firar, men inte all hjärtans dag utan att våran lilla kronprins fyller sjuu :o)

Marie sa...

Skickar en ♥kram till dig!