onsdag 16 februari 2011

Onsdag...

 Fick frågan av min handledare på sjukgymnastiken innan jul om jag upplever att jag oftare är sjuk än andra i min omgivning och jag svarade snabbt nej då jag under hösten förutom en tidig förkylning med feber redan i september hållt mig frisk trots att både sambon, vänner och arbetskompisar varit sjuka. Kom på mig själv i samma sekund som jag sa det att det där skulle jag inte sagt högt, jag är vidskeplig och tyvärr så skulle jag inte svarat som jag gjorde för jag hann nästan bara hem efter det mötet så blev jag sjuk i veckan innan jul, sen har jag avverkat ytterligare en förkylning, vinterkräksjukan och nu är jag dålig igen, har halsont som inte vill ge sig och feber som får mig att svettas och frysa om vartannat och jag har fått gå på dubbedos alvedon både igår och idag för att orka jobba, sunda förnuftet säger ju att jag borde stannat hemma i sängen, men med tanke på att jag inte vet vad som händer med ersättningen från Försäkringskassan kan jag inte stanna hemma, riskerar redan att inte få ersättning motsvarande en hel månadslön så det är uteslutet att inte gå till jobbet. Har fortfarande inte fått några papper från läkaren så imorgon måste jag ringa vårdcentralen igen och höra vad som hänt, fick anstånd att lämna mitt svar till Försäkringskassan senast den 21 januari och det är på måndag...

Vissa dagar så känner jag mig verkligen inte så stark som jag måste vara för att få ihop livspusslet för tillfället, jag önskar att febern ville ge med sig, jag önskar att mitt avgasrör som gick sönder på bilen i måndags lagade sig själv utan att kosta en krona och framförallt önskar jag att Försäkringskassan kunde se med andra mer mänskliga ögon på mitt ärende...

Inget upplyftande inlägg idag, men det som inte dödar det härdar och har jag tagit mig dit där jag är i mitt liv idag ska jag väl fixa de hinder som ligger i vägen för tillfället för att jag ska få må bättre och få lugn och ro i livet igen. När man känner att det är tungt är det en fördel att ha haft det tufft tidigare i livet för man ser saker från ett annat perspektiv och även om det är jobbigt så hetsar man inte upp sig så mycket för det när livet haft betydligt djupare svackor innan, men frustrerande är det...

Hoppas ni alla haft en bra dag och får en trevlig kväll, vi ses imorgon då jag förhoppningsvis återkommer med ett positivare och mer inpirerande inlägg! Är ingen bra bloggvän förtillfället, men jag återkommer med kommentarer när krafterna är tillbaka!!

Kramar Bella ♥

8 kommentarer:

Mia sa...

Krya på dig fina Bella!!!

Kram

Cicci sa...

Jag hoppas verkligen att du kryar på dig. Det känns som att du går i uppförsbacke hela tiden. Jag lider verkligen med dig.

Kramar

vitagavlar.blogspot.com sa...

Man måste inte/orkar inte vara positiv hela tiden! Ha inte de kraven på dig, du kämpar ju i uppförslut... Jag hoppas verkligen det löser sig för dig på bästa sätt!
Många kramar från lilla mig i Kungälv

LOTTAS HOME sa...

Lilla gumman stackars dig, vilken otur du har!
Hoppas verkligen att det ordnar sig med allt så att du kan slappna av och ha det lugnt och skönt en stund istället för att hela tiden få kämpa. Krya på dig!
Skickar en stor styrkekram till dig!
Lotta

Anonym sa...

Du...stora kramar!!!

Lotta

Zandra sa...

Krya på dej! Och jag hoppas innerligt ett de löser sej med FK så snart som möjligt.
Men du måste lyssna på dej själv också.
Hoppas du känner dej kryare redan idag så att du får en frisk helg där du kan samla lite energi.
stor KRAM!

Emma sa...

Heej vännen!

Ja det som inte dödar de härdar! Jovisst men till en viss nivå tack! Nu tycker jag minsann att du haft för mycket av de där jobbiga & jag hoppas innerligt att de vänder för dig!!
Du är tuff tjejen & fortsätt kämpa för jag är helt säker på att detta kommer att ordna sig även om de känns blää vissa dagar!

Jag hoppas så att din feber lägger sig så att du får mer energi till de vardagliga! Feber har ju en förmåga att dra ner en fullständigt ibland.

KRYA PÅ DIG min bloggisvän!

Största Kramen till dig

Lena S sa...

Hmm...som om det inte räcker med det du har omkring dej ändå utan du måste bli förkyld också.
Stackare...krya på dej!

Kramis