torsdag 10 februari 2011

Mera snö, smärtskola och mysig lunch...Nästan en decimeter snö hade fallti under natten och ett oväntat vinterlandskap mötte mina sömndruckna ögon när jag drog upp rullgardinen imorse, jag hade helt missat att det var snö på gång så jag blev aningen överraskad och vårkänslorna som börjat smyga sig på senaste tiden var som bortblåsta. Båtmässan pågår för fullt i Göteborg och vi har tänkt oss ner någon gång under helgen och vi får väl hoppas på att båtarna inte ligger inbäddade i snö inne i mässhallarna som den här övergivna båten jag gick förbi på en promenad längs med strandpromenaden tidigare i vintras...

Förutom att jag unnar alla sportlovslediga barn ett snörikt sportlov så har jag svårt att hitta något positivt i att det kom nästan en decimeter snö i natt, nog för att ett vitt vinterlandskap är vackert att titta på och att den vita snön lyser upp i februrimörkret, men nu räcker för den här vintern tycker jag, jag vill ha vår NU!

Något telefonsamtal från läkaren har jag inte fått idag så det blir till att försöka få tag på honom imorgon. Var på återträff med Smärtskolan idag och det var trevligt att sitta och prata med de andra som varit med och kul att få höra att det gått så bra för dem. Fick väl ganska kraftiga och upprörda reaktioner när jag berättade att jag fått avslag från Försäkringskassan både från de andra deltagarna och från sjukgymnasten som är ledare för gruppen. Hon skulle prata med min sjukgymnast, vet inte om det kan ge något, men jag griper efter alla halmstrån just nu och en liten tröst i eländet är väl att jag möter förståelse från många i min omgivning, men inte från dem som sitter på de beslutsfattande postena. Hade i nuläget önskat att det vore tvärtom, stödet från familj och vänner är så viktigt att jag inte orkat utan det, men ni förstår vad jag menar!

Dagens energiboost fick jag vid min lunch som intogs hemma hos min goa vän Å och hennes lille A, så trevligt att få sitta och prata först en stund själva och sen efter att lillkillen vaknat få både bebismys och bebisbus. Tack för idag vännen, du vet vad stunder som idag betyder för mig!

Hoppas ni haft en bra torsdag och tack snälla för er uppmuntrande hälsningar här på bloggen, de är så uppskattade och betyder mer än ni kan ana!!

Kramar Bella ♥

8 kommentarer:

LOTTAS HOME sa...

Hej gumman!
Skönt att du har vänner som förgyller dina dagar, det är otroligt värdefullt. Hoppas du får en mysig fredag imorgon!
Kram Lotta

Carolines hemligheter sa...

Hej vännen, härligt att du haft en mysig stund med din vän och bebis idag! Sådant betyder mycket för välbefinnandet :-)

Hoppas att ni kommer iväg till Göteborg och båtmässan i helgen, alltid mysigt med små äventyr och utflykter! Inte minst nu när vintern (tyvärr...) gjorde sig påmind igen behöver man små guldkorn i vardagen att glädja sig åt!

KRAMAR

Signe 1 sa...

härligt för dig vännen att du har människor runt omkring dig som ger dig styrka, kan inte föreställa mig allt jobbigt som du får gå igenom...

ha det bäst och treeevlig helg!!

kramis s

Huset vid ån sa...

Hej Bella!
Tänk att man ska bli dubbelt straffad för att man lider av värk. Först smärtan och sedan allt strul med myndigheter o pengar!!
Tyvärr sitter jag i samma situation!

Hoppas att du iallafall får några härliga dagar på båtmässan, det gäller att hitta guldkorn i livet så man orkar....

Trevlig helg!
Stoor Kraam från mig/ Therese

Emma sa...

Goddagens Sköna Bella!

Nära & Kära är a & o! O jag förstår hur du menar i de du skriver.
Jag hoppas nu verkligen att dom på dom stora posterna ska ta sitt förnuft till fånga!

Båtmässan var mina svärisar på förra helgen. Ett måste enligt dom : - )
Kan tänka mig att man som båtmänniska blir helt salig då man går där & tittar.
SKa ni åka dit i helgen kanske?

Väl att man kan ha vår inomhus nu när snön kommit tillbaka lite. Men tack & lov har inte snön lagt sig som kommit idag. : - )

Önskar dig & sambon din en mysig helg tillsammans!

KRAAMISAR

Mitt lilla frö sa...

lika kul för oss varje gång du kikar förbi på lunch!! du är alltid välkommen vet du. har fixat backup-barnvakt till söndagen, men om ni vill o kan så får ni mer än gärna, då blir lill-killen glad! dvs om vädret blir bättre så vi lyckas komma ut till er! kram kram

Uh-huh-me.com - Nettan sa...

Hej Bella!

Har inte alls haft tid till bloggar i veckan, får läsa ikapp lite härinne under helgen känner jag :)

Javisst längtar man till det går att mysa runt i trädgården. Idag känns det långt bort med snö och minusgrader. Men det är ju trots allt bara februari och ska vara vinter :)

Bebis och jag mår båda bra, tack! Den senaste veckan har jag haft mycket förvärkar och det är verkligen häftigt hur kroppen övar! Har allmänt saktat ner och känner att kroppen vill mest ta det lugnt nu så så får det bli dessa sista veckor =)

Hoppas att du mår bra och att du får lite lugn omkring dig snart, att det löser sig med läkare och resten! Jag blir så illa berörd av att höra hur en person som redan kämpar i vardagen ska behöva göra det ännu mer, så onödigt och orättvist!

Ha en underbar, energifylld helg nu! Kramar!!

Zandra sa...

Hoppas du haft en bra fredag och att du har en mysig helg framför dej.
Här är de så mycket vitt att man nästan tröttnar ;-)
Men som du skriver det är ju ganska vackert hehe

Och visst är man glad och lyckligt lottad över att man har så fina människor runt omkring sej. Vissa stunder i livet behöver man dem mer än andra. Och att dem finns där är ju verkligen guldvärt när allt annat är så jobbigt.
SKöt om dej och var rädd om dej.
Stor Kram