tisdag 1 februari 2011

Turbo klädställning och galgar från kemtvätten...


I våras så målade jag väggar och tak i det som är tänkt att bli ett klädrum/dressingroom på övervåningen, men jag kan väl villigt erkänna att det inte hänt så mycket efter det här...

Har funderat över lämplig förvaring, tankar har funnits på att bygga skohyllor och sätta upp en lång klädstång från vägg till vägg mitt emot soffan, men så såg jag IKEA:s nya klädställning Turbo och funderar på om man kanske skulle göra det enkelt för sig, stilmässigt så passar den in och priset 300 kr känns ju överkomligt så det får bli ett besök på det stora varuhuset inom kort och spana in Turbo... (Bilder lånade från Livet Hemma)Tycker det är svårt att hitta snygga galgar till ett bra pris, IKEA:s Bumerang galgar har vi väl alla hemma, men nackdelen med dem är att de tar stor plats i garderoben så jag har sedan ett par år tillbaka köpt galgar på kemtvätten för 2 kr/st, de tar minsta möjliga plats i garderoben och dessutom är de snygga... (Bilden ovan är lånad från Alexandrastyle)

Ännu en arbetsdag är avslutad och jag har landat här hemma i soffan och tittar i skrivande stund på kvällens Bygglov som i dagens program hjälper ett gruppboende för utvecklingsstörda att bl a få ett nytt kök. Pratade med sambon förut som var på hotellrummet för att göra sig iordning för kvällens middag, sol och bad hade varit dagens sysselsättning så han hade det bara bra och såg fram emot morgondagens utflykt till Godahoppsudden. Själv har jag kommit igång med min träning igen efter ett par veckors uppehåll p g a vinterkräksjukan, bassängträning stod på dagens schema och även om det kändes i kroppen att jag varit sjuk så var det gott att få gå ner i det varma vattnet igen och röra på sig.

Nu ska jag fortsätta se på programmet och önskar er en trevlig kväll!

Kramar Bella ♥

6 kommentarer:

cecce sa...

Hej min vän!
Så skönt att du börjat komma på fötter igen:-) Förstår att det tar tid efter den hemska sjuka du haft!
Jag har läst kapp och tittat på dina alltid inspirerande bilder. Just nu hinner jag inte så mycket mer än att jobba, ta hand om barn och i bästa fall få iväg ett inlägg mellan varven...så om jag inte hör av mej så ofta beror det inte på ointresse. Verkligen inte:-)

Hoppas du får en fin liten onsdag. Nu måste jag försöka väcka barn och ta mej iväg till jobbet!

Kramar

milla - andante sa...

Härligt att du mår bättre!!!

Vilket supertips du kommer med om galgarna!!! Var finns det en kemtvätt kring Uddevalla som säljer dessa?? Vill ha!!!!!:)
Är också sugen på en Turbo... så fin!! Lycka till med fortsättningen av rummet, ibland är det bra att saker och ting får ta lite tid!

KRAM

Linda - Harmony Home sa...

Den klädställningen var riktigt läcker!

Håller med dig om att galgar från kemtvätten är superpraktiska. Jag har haft några hemma i flera år, men inte förrän nu börjat uppskatta dem både vad gäller det praktiska och snyggheten:) Konstigt det där vad man har massor saker som man dagligen går förbi men inte riktigt reflekterar över:)

Kram på dig /Linda

uh-huh-me.com / Nettan sa...

Härligt att höra att du mår bra igen. En varm bassäng lät sååå mysigt :D

Jag gillar den klädställningen och har funderat själv på en sån, fast då till dem lite finare kläderna så ser det snyggt ut också i klädkammaren.

Kram och ha en fin solig dag!

Helenas loggbok sa...

Snygg klädställning! Vi har flera klädställingar från IKEA med hjul på i våran klädkammare, tvättstuga och på vinden. Perfekt att ha trådbackar på hjul oxå istället för hyllor. När man städar är det bara att rulla ut allt, dammsuga och svabba golvet. Inget dammande och torkande av hyllplan. Passar mig perfekt!

Skönt att du kommit igång med träningen igen!

Stor kram
Helena

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det kommer bli jättfint med en sån ställning, roligt att dom säljer såna på Ikea. Bra pris också. Och toppenbra idé med galgarna, ska kolla med kemtvätten i stan om dom säljer galgar. Jag brukar alltid titta på bygglov, men igår krånglade tv:n.
Ha en fin kväll
Kramar
AnnaMaria