fredag 11 februari 2011

Fredagkväll med enkel ceasarsallad...

Våren tycks helt ha kommit av sig denna fredag, jisses vilket snöoväder det varit i vissa delar av landet, vi här på Västkusten har klarat oss bra om man jämför med bl a Stockholmsområdet där jag har förstått att det varit totalt kaos med inställda bussar och igensnöade vägar. Här har det inte kommit så mycket snö under dagen, men det har blåst en iskall nordanvind som trängt rakt igenom kläderna och att sitta inne i värmen framför braskaminen känns som ett bra sätt att tillbringa denna fredagkväll. En enkel ceasarsallad blev kvällens middag och Let´s Dance står just nu för underhållningen.

Läkaren på Vårdcentralen ringde mig vid lunchtid idag och hade då pratat med Bedömningsteamets samordnare och på hennes inrådan skulle han ta kontakt med min kontaktperson och handledare på sjukgymnastiken för att få ta del av den plan som jag har med dem. Vad jag förstod det som så skulle han sedan skriva ytterligare ett utlåtande som jag ska bifoga till Försäkringskassan där han hänvisar till bl a min träningsplan. Fick även ett samtal ifrån E som är min handledare på eftermiddagen och hon hade då ännu inte pratat med läkaren, men hade genom Bedömningsteamets samordnare fått vetskap om min situation så vi pratade igenom hur jag ska fortsätta min rehab de kommande två månaderna och denna information kommer hon föra vidare till läkaren när han hör av sig. Känns bra att något händer, om det kommer räcka för att ändra Försäkringskassans inställning återstår att se och jag är lite orolig då jag måste svara Försäkringskassan innan den 15:e februari och tills dess kommer jag inte hinna få läkarens utlåtande och mitt sjukintyg hem till mig och sen posta det vidare, men jag får ringa min handläggare på måndag och förklara situationen och hoppas hon godtar att det kommer ett par dagar senare. Ser inte fram emot det samtalet, men det är bara att göra...

Nu vill jag önska er alla en riktigt trevlig helg!!

Kramar Bella ♥

4 kommentarer:

cecce sa...

Hej!
Vi här i skåne har klarat oss från snöoväder tack och lov, men kylan har kommit tillbaka:-( Inte precis vad man önskar men så länge snön håller sig borta får man väl vara nöjd:

Ja du...jag kan inte annat än hålla tummarna för att f-kassan tar sitt förnuft till fånga. Jag förstår din oro, men hoppet är inte helt ute änå verkar det som. Jag har på känn att det kommer ordna sig, men det är tragiskt att du ska behöva slåss för din rättighet till sjukskrivning. Din stackare...

Hoppas du får en skön och avkopplande helg och att du kan släppa tankarna på f-kassan ibland.

Kramar!

Mia sa...

Vännen jag håller alla tummar och tår att det ska lösa sig med fsk... Du har tillräckligt som du har och ska inte behöva lägga den lilla energi du har på fel ställe.. Du måste tänka på dig!!

Kramar ♥

Helenas loggbok sa...

Hoppas på det bästa med Försäkringskassan. Jag förstår att det slukar all din energi som du behöver till annat.

Trist med all snö som kommit. Vi har vår här med runt 10 grader, snödroppar och krokusar. Det kommer säkert bakslag, men man njuter varje dag det är fint.

Hoppas du får en mysig helg!
Kram
Helena

Annelie sa...

Håller tummarna för att det kommer att gå bra med FK!

Kram
Annelie