onsdag 23 februari 2011

Cake pops och Allsång på Skansen...


Efter cupcakes är det nu cake pops som är den nya trenden...Tror dock inte att cake pops kommer bli lika populära som cupcakes blivit...men de här söta Hello Kitty godbitarna skulle med all säkerhet göra succé på barnkalaset...

"Bara" fantasin sätter gränsen för hur dina påsk-cake pops kommer se ut i år och för den som vill prova Husmorsorna Anette Rosvall och Emma Hembergs recept på kladdkaka på pinne så hittar ni det här! (Alla bilder är lånade från google)

Go Kväll!

Satt och googlade på Cake pops förut efter att ha läst i senaste Buffé att detta är den nya trenden på bakfronten, vet inte om det direkt är någon nyhet för jag tycker man har sett små söta cake pops lite här var ett bra tag nu även om inte alla är så konstnärligt gjorda som de på bilderna ovan, men en inte allt för vild gissning är väl att trenden kommer hålla i sig ett bra tag och bli ett populärt inslag på barnkalasen framöver!

Allsång på Skansens gamla och nya progamledare...

Tidigare idag höll SVT presskonferens och inte helt oväntat slutar Anders Lundin som programledare för Allsång på Skansen efter 7 år och ny allsångsledare blir Måns Zelmerlöv. Tror Måns kommer klara det uppdraget galant och jag ser redan fram emot sommarens första program som sänds den 28 juni i veckan efter midsommar. Tänk att det imorgon är det bara fyra månader till midsommar och jag tycker tiden springer fram, det märks nu tydligt att det blivit ljusare ute både på morgonen och på eftermiddagarna och snart är ännu en vintermånad slut och våren närmar sig allt mer för varje dag som går trots att det kanske är svårt att tro det när man tittar ut på det vita vinterlandskapet.

Hoppas ni haft en bra dag och får en mysig onsdagkväll!

Kramar Bella ♥

5 kommentarer:

Uh-huh-me.com - Nettan sa...

Ohh vilka söta figurer :) passar utmärkt till barnkalas ju men det finns inte mycket som slår cupcakes :D

Hoppas allt är bra - kram!

Marie sa...

Men hallå....snacka om ögongodis:) Nu har man ÄNNU större anledning att sitta klistrad framför TV:n när det är dags för Allsång;)
Fy på mig, skulle ju kunna vara hans mamma...eller mormor...men titta är ju inte förbjudet!!

Hoppas du har det bra i kylan, men som sagt: snart är det VÅÅÅÅÅÅR!!

Kram♥

Anne-Lie sa...

Söta figurer, men det verkar lite för sliskigt för mig!

milla - andante sa...

Vilka underbara cake pops!!! Och ja, Måns blir säkert toppen som allsångsledare!:) Duktig och söt som cake pops!:)

TACK Bella för din lyckhälsning och för att du vill vara med i utlottningen!!

KRAMAR!

Vit Poesi sa...

Jag tänkte faktiskt testa att göra såna där cake pops. Hello kitty skulle min Ingrid bara älska!! Väldigt söt!
Ja hörde nyss att Måns skulle bli den nya allsångsledaren .-)
Kram Malin