lördag 12 februari 2011

Mysig vinterdag med finbesök...


Efter en riktigt kall natt med temperaturer på -20 grader har vi idag kunnat njuta utav ett underbart vacker vinterväder här på Västkusten...Vi har haft finbesök av den här lilla tjejen som vi passat och självklart passade vi på att vara ute när temperaturen sjunkit fram på dagen och solens strålar värmde...Det blev en tur med pulkan bort till lekplatsen...

Ja, ni ser ju själva hur kul det var!!

Vet inte hur genomtänkt det är att lära en 2-åring att kasta snöbollar på andra...men, kul är det tycker lilla L :)Ännu bättre blev det när vi träffade grannens hund, först kastade vi tennisbollar som han ivrigt och glatt sprang och hämtade...


och dagens absoluta höjdpunkt blev när vår snälla granne gick och hämtade selen så att hans hund kunde dra L:s pulka. Tyvärr blev fotona inte de bästa och dessutom suddiga, men uppskattat var det så stort tack till E för ditt engagemang och tid!!

Efter en vecka med tråkigheter och strul med Försäkringskassan har lördagen varit desto bättre, inte helt oväntat är det mina vänners barns förtjänst. Vi hade turen att få låna lilla L idag och jag kan inte bli annat än varm i hjärtat efter att ha fått ha denna solstråle och glädjespridare hos mig idag. Bättre sätt att tanka positiv energi på finns inte och det här var precis vad jag behövde och jag tror att dagen varit uppskattad även av lilla L som bl a fick åka pulka dragen av grannens hund.

Nu blir det en tidig kväll för min del för imorgon kommer en liten go kille hit på förmiddagen, som ni förstår är målet med den här helgen att tanka så mycket positiv energi det bara går kombinerat med vila. Lille A:s mamma ska jobba några timmar så då har jag och sambon turen att få låna lillkillen och det ser vi båda fram emot så nu säger jag go natt och önskar er en fortsatt trevlig kväll!!

Kramar Bella ♥

3 kommentarer:

Marie sa...

Underbara ungar som med sin glädje smittar omgivningen, det är SÅ många gånger mitt barnbarn Alfons fått mig att skratta högt!
Hur låg man än är, så dröjer det inte länge förrän humöret blir på topp tack vare barnen:)

Hoppas du får sova gott och får en underbar söndag. Tanka på!!
Kram♥

milla - andante sa...

Lyckost att få vara barn och hälsa på hos dig och din sambo!!

Håller alla tummar för dig i veckan Bella!!!!!!!

KRAM:)

Uh-huh-me.com - Nettan sa...

Vilken härlig dag! Hoppas din söndag blir lika bra! Kram!