tisdag 22 februari 2011

Dags för årets bokrea!!

Jag har nästan uteslutande läst svenska deckare senaste året och jag såg att många av de böcker jag tipsat om här på bloggen finns med på årets stora bokrea som börjar vid midnatt. Själv tänkte jag köpa på mig bl a böckerna ni ser ovan för att variera mitt läsande lite, någon som läst dem? bra eller dåliga?

Känns som det börjar bli en trist följetong det här att varje dag skriva att jag fortfarande är förkyld och mer eller mindre hostar sönder min hals, men det har inte blivit så mycket bättre idag heller och det är nog bara att inse att jag måste stanna hemma ett par dagar för att bli frisk.

Kylan håller i sig och att få tag på ved som är torr och eldningsbar är inte det lättaste. Vi pratade om det på jobbet idag och det har inte varit barmark på fyra månader här på Västkusten nu och jag kan inte minnas att jag varit med om det tidigare i den här delen av landet så mycket ved har gått åt i år. Min moster och morbror har köpt ett äldre hus som de ska totalrenovera och håller nu på att riva ut golv och väggar så de frågade min bror om han behövde ved och eftersom jag har den snällaste brodern så delar han med sig till oss så ikväll har han och pappa lastat en kärra full med virke som pappa tar med sig ner till stan imorgon när han åker till jobbet, TACK snälla för er hjälp!!

Imorgon startar årets stora bokrea och jag har spanat in några böcker som jag tänkte titta efter imorgon, såg att Bokia hade erbjudande "Köp 5 betala för" så det lutar åt ett besök hos dem efter jobbet imorgon. Nu dags att krypa i säng!

Kramar Bella ♥

4 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Trist med en sådan besvärlig förkylning. Det är nog bara att bunkra upp med böcker och lägga sig i sängen och vila ut.

Tja, varje år så har vi snötäckt mark i sex månader.. bara ha det i fyra månader för första gången på länge låter underbart i mina öron! Fniss!

MIN LYCKA ♥ sa...

Bra att man blir påmind, ska också ta mig en tur och bunkra upp inför sommarlovet;)

Linda - Harmony Home sa...

Jag har också spanat in några böcker på årets bokrea. Hoppas de finns kvar när jag kommer;)

Hoppas du haft en fin onsdag
Kram /Linda

Julia sa...

Hej Bella!
Ja visst är det en tjusig nyckelvakt :) den passade perfekt i hallen här hemma!

Åh boken "dyngkåt och hur helig som helst" har jag liggandes här hemma, måste verkligen läsa den. Har hört att den ska vara jätte bra. Ska även gå och lyssna på just Mia Skäringer i mitten av mars, vore kul att ha läst boken då :)

Kramar till dig