fredag 4 februari 2011

Snart är helgen här...

Jag brukar ha ganska bra koll på vilka artister som deltar i de olika deltävlingarna och läsa det mest i dagstidningarna om Melodifestivalen, men i år har jag noll koll, hade fram till igår t o m missat att den första deltävlingen är redan imorgon så igår kväll läste jag in mig lite på vilka som kommer stå på scenen imorgon i Luleå när årets cirkus drar igång och det verkar som att den självklara favoriten är Danny från EMD som i år tävlar som soloartist och han ska tydligen ge sig på den höga tonen fyrstrukna ess... En inte allt för vild gissning är väl att han kommer få frågan i resten av sin karriär om han fortfarande kan ta den höga tonen precis som Pernilla Wahlgren får frågan om hon kan ta fyrstrukna ciss som hon gjorde i Piccadilly Circus...

Fredagmorgon och snart är den efterlängtade helgen här, bara en arbetsdag som ska klaras av först på kontoret och när jag kommer hem har även sambon landat på svensk mark efter sin resa till Sydafrika. Ser så klart fram emot att få träffa honom och så ska det bli så roligt att få se alla foton han tagit, han sa på telefon igår kväll innan han gick på planet att han tagit närmare 500 foton sen i måndags.

Igår var jag ledig, insåg att jag var tvungen att stanna upp och försöka samla lite krafter för att inte krascha totalt igen, det har varit lite för högt tempo med både det ena och andra efter min vinterkräksjuka och samtalet med handläggaren på Försäkringskassan blev droppen som fick bägaren att rinna över och dränerade mig totalt på de sista krafterna jag hade så en dag hemma i lugn och ro blev helt enkelt nödvändig. Tyvärr fick jag ingen sovmorgon då jag vaknade strax innan sju av ljudet av brummande motorsågar. Kommunen hade just igår valt att ta ner ett antal träd både framför och bakom vårt hus, oddsen för att få sin sovmorgon förstörd av just den anledningen var väl kanske inte så höga, men ingen idé att gräma sig över det då jag trots allt hade en riktigt bra dag och fick den vila jag behövde.

NU! Dags att bege sig till jobbet!

Kramar Bella ♥

7 kommentarer:

Linda - Harmony Home sa...

Tack snälla!

Jag har heller ingen vidare koll på årets Melodifestival. Men desto roligare att titta när det blir en överraskning:)

Ha nu en fin fredag
Kram

Emma sa...

Heej gumman!

Mycket som hänt sen sist ser jag! : (
AAAH! Jag blir vansinnig då jag läser ditt inlägg nedan om fk!
Har du fått någon mer info dom sista dagarna? Jag hoppas verkligen att dom tar sitt förnuft tillfånga & godkänner din 25% sjukskrivning!
Finns de verkligen ingen möjlighet att få en fast doktor på din vc?
Inte för att jag tycker att det ska behövas men för din skull så att du kan ha någon att "bolla med".

Underbart att maken din kommer hem idag! : - ) Kan förstå att du längtar & du måste visa upp kort här på bloggis sen : - ) Kan tänka mig att det är en magisk miljö han upplevt!

Ha de nu så bra min vän & NJUUT helgen!

Många Kramar

uh-huh-me.com / Nettan sa...

Förstår att det har blivit lite för mycket på senaste. Jag hoppas du får det riktigt lugnt omkring dig nu! Mysigt att killen kommer hem också!

För min del tycker jag det är hemskt att mello drar igång och man måste höra på allt tjöt om det trots att det är det värsta man vet. Haha!

Ha en toppenhelg vännen! Kramar!

Lilja's Corner sa...

Tack för din gulliga hälsning hos mig!
Styrka till dig, ha en riktigt avkopplande helg! Spännande med Afrikabilder :)

Carolines hemligheter sa...

Vad skönt med en ledig dag igår, jäkligt störande med den förstörda sovmorgonen men jag hoppas att du hade en lugn dag och att du kunde tanka energi och komma ikapp efter kräksjukan och det tråkiga samtalet häromdagen!

Jag jobbade som sjukpenningbedömare på FK under två år innan jag började på mitt nuvarande jobb och jag skulle vilja påstå att det är oerhört viktigt med social kompetens i en sådan roll, man måste kunna bemöta människor på ett bra sätt och tyvärr finns det en del som inte klarar av det av olika anledningar... Vilket är olyckligt för alla inblandade såklart!

Hoppas att du slipper mer kontakt med den kvinnan framöver och att det löser sig med eventuella kompletteringar m.m.

Stor kram till dig och hoppas att du får en skön helg!!!

Lena S sa...

Skönt att sambon kommer hem idag. Kul med massa bilder.

Va skönt att du kunde ha en ledig dag att samla krafter på.

Jag jobbade halvdag i onsdags, det var precis vad jag behövde för att orka med tor och fredag.

Ha en trevlig helg!
Kramis

Vardagslyx sa...

Hade också missat att det var melodifestivalen i helgen! Tycker inte de har skrivit ett ord om det i tidningen? Men självklart ska vi titta imorgon!

Ha en skön fredagskväll!

Kram pernilla