söndag 1 maj 2011

Välkomnar Maj och nya spegeln...
Mitt lilla projekt med att inreda ett klädrum - dressingroom på övervåningen går inte direkt snabbt och är väl inte heller direkt prioriterat, snart två år efter att vi köpte huset är det fortfarande inte klart, väggarna har blivit vitmålade, en soffa har ställts dit och rummet har fått gardiner, men sen har det tagit stopp fram tills idag då ett "stort" steg togs då en spegel inhandlades, för 249 kr blev den vita spegeln min på ÖB...

Välkomnar första sommarmånaden maj idag som är en av mina favoritmånader, maj för med sig en slags förväntan och positiv känsla inför det som komma skall under den sommar som ligger framför oss och vanligtvis så brukar de första riktigt varma dagarna komma i just maj även om sommaren i år tjuvstartat med helt underbart väder med sol och sommartemperaturer i över en vecka redan i april. I dag opassande nog var det dock inga sommarvindar som blåste här på Västkusten, bitande isvindar påminde oss om att det faktiskt inte är sommar riktigt ännu.

Blåsten hindrade mig från att fortsätta måla idag och det tackade min kropp för som behöver vila, den försöker tala om det för mig hela tiden så en dag utan några större ansträngningar var precis vad jag behövde. Nu blir det humorgalan på 4:an som avslutning på helgen!

Kramar Bella ♥

4 kommentarer:

Helenas loggbok sa...

Vilken fin spegel och till vilket kanonpris! Det är så kul att fynda. Butiker som ÖB, Rusta och Jula överaskar allt som oftast!
Här är det oxå galan på TV, men strax dax att krypa ner i sängen för att orka ta tag i en ny vecka imorgon!
Ha det gott!
Kram
Helena

Marias Collage sa...

Härligt med ett dressingroom!
Vår klädkammare är inte längre en walk-in-closet utan det lutar åt en Stay-out-closet... Barnkläder i drivor, täcken, kudar, sängkläder och vinterkläder överallt. Och en dotter som rotar runt o stökar ner. Behöver några timmar ensam här inne för att få ordning känner jag.
Skynda långsamt är väl bra- då vet man ju hur man vill ha det! Spegeln var snygg!
Maj är underbar, med allt som ligger framför!
Kram Maria

alegni sa...

samma bitande isvindar blåser hos oss i dag. jag hade tänkt måla ett bord utomhus nu i kväll, men jag valde bort det i alla fall. får försöka ta tag i det en annan dag, eller inne i växthuset i morgon.
ha det gott, vännen.
kram
ingela

Susanne sa...

Jag nöp också på denna spegel när jag var på ÖB sist, tyvärr har jag ingn plats :(
Vi skulle behöva något större då jag hela tiden hittar nya saker som jag vill ha ;)

Kramen