torsdag 5 maj 2011

Ny kamera!!
Så ofta jag får tillfälle lånar jag sambons systemkamera här hemma och jag tänker mig att så småningom köpa mig en egen då jag upptäckt hur kul det är att fotografera, men till vardags har jag som så många andra bloggare ständigt med mig min lilla kompaktkamera i handväskan. Nu har min gamla som jag fick av sambon för snart två sedan gett upp, väl använd har den gjort sitt och jag bestämde mig i förrgår efter mycket velande för att köpa en ny Sony DSC-W570. Har inte hunnit prova kameran så mycket ännu, men tror vi kommer trivas bra tillsammans och jag lär få tillfälle i helgen att provfota då vi ska både till svärmor imorgon och till mina föräldrar för att fira pappas födelsedag på söndag.

Imorgon väntar både kundbesök och arbete inne på kontoret innan det är dags att stänga av datorn vid tre-tiden och ta helg. Vad har ni för planer inför helgen?

Kramar Bella ♥

6 kommentarer:

Mia sa...

Väntar spänt på första fotot ;)

TREVLIG HELG VÄNNEN!

Kram ♥

Emma sa...

Hejsan gumman!

Allt väl?
Här är de bra : - ) Fredag & allt ju!

Superfin camera du köpt dig! Ett måste att ha en camera ju : - ) Har nästan alltid med mig min men har blivit en slarver som inte alltid lägger den i sitt fodral och den har därför blivit lite skavd men huvudsaken är ju att den tar bra bilder ; - )

I helgen blir de ledigt för hela familjen. Vi har en oskriven helg framför oss. Jag tror dock att vi kommer att börja packa ner lite vinterkläder & skor. Himla skönt att bli av med de!

Vad ska ni göra?

KRAMAR i maassor

Helenas loggbok sa...

Vad kul med ny kamera! Har en stor systemkamera med värsta objektivet, men det är ju så mycket smidigare med en liten som får plats i fickan eller väskan. Den stora orkar man ju aldrig ta med.

Idag blir det en shoppingtur till min favoritaffär Ralph Lauren i Frankrike. Lördag och söndag ska vi på vinprovningar i Alsace och sen blir det en tur till Strasbourg. Det ska bli jättekul!

Hoppas du får en bra helg!
Kram
Helena

Johi sa...

Här kör vi hårt på bröllopspresenten, en nikon d90...men håller med om att den inte är så smidig att h med sig i lilla handväskan ;-)

Vill åter igen tacka dig för att du är så duktig på att kommentera och lämna avtryck hos mig. Jag läser din blogg men ofta hinner jag inte sitta ner och kommentera. En doldis läsare är jag alltså ;-)

I helgen blir det hemmafix, släktmys på Smögen, båtfix, lunch hos blogg-Mia och fotboll för stora L.

Kram

Susanne sa...

Roligt med en ny kamera, hoppas du kommer att bli nöjd.

Hoppas du har en mysig fredagskväll
Kramen

Linda - Harmony Home sa...

Kul med ny kamera!

Hoppas helgen din blir fin
Kram /Linda