lördag 14 maj 2011

Nästan 1 km trallvirke hemkört och nya glassfavoriter...


Två av GB:s nyheter i vår fick följa med hem ifrån mataffären tidigare idag, förutom smakerna ovan finns även halvliters paketen i nya smakerna laktris och klassikern päronsplitt. Noggersmaken har vi provsmakat ikväll och den fick mer än godkänt och vaniljglass med chokladkex kan ju inte bli fel så två nya favoriter är hittade även om ingen av dem slår min absoluta favorit bland halvliters paketen vaniljglass med chokladkross!

Efter en dag som bl a ägnats åt att hämta hem nästan en kilometer trallvirke (om man lägger de 233 plankor som ska bilda en 120 kv meter stor altan i en rad blir det exakt 975 meter räknade vi ut förrut...) sitter vi nu och tittar på årets Eurovison. och jag har en sambo som har ont lite överallt i sin kropp efter att ha lyft och burit virket som vi ska ha till nya altanen. På den uteplats som vi har idag är trätrallen gammal och dålig så den ska bytas ut samtidigt som vi bygger ny trappa till huset efter dräneringen i höstas då vi fick ta bort den gamla och vi kommer då också bygga ut altanen så att den nya trappan och gamla altanen byggs ihop. Vi tror och hoppas på att detta kommer bli bra och det ska bli trevligt med altan på framsidan av huset där man kan sitta och äta sin frukost och njuta av solen under förmiddagarna då det ännu inte är någon sol på den uteplats vi har idag.

Nu åter till Eurovision! Heja Erik!!

Kramar Bella ♥

4 kommentarer:

alegni sa...

vilken altan ni kommer att få! man blir ju nästan lite avis...
grattis till tredje placeringen i esc i går (fast jag inte gillade låten alls). hoppas ni är snäppet bättre i hockeyn i kväll och kniper en hedervärd andra placering :D
kram
ingela

Helenas loggbok sa...

Glassklassiker - de där ska jag prova i sommar! Mums!
Vilken stor härlig altan/uteplats ni kommer att få! Ska sambon göra den helt själv eller får ni hjälp?
Vi får nog leva utan terrass denna sommar och sitta i jorden, men allt kan ju inte bli klart på en och samma gång, vilket jag skulle önska.....
Stor kram och ha en bra söndag!
Helena

Kia sa...

Ni är klara med er dränering, vad skönt. Vi håller på, därav mina blåsor i händerna efter allt grävande. Men , men det blir ju bra när det är klart. : )
120 kvm, det blir stort. Härligt. Vi får förhoppningsvis 60-70 kvm på baksidan nu snart, innan midsommar. Nästa år framsidan en snutt också.

/ Kia

Anonym sa...

Testade också Noggerglassen i helgen, så god! Mums! Nästa gång får de bli päronsplit ;) Kram till dig!