söndag 29 maj 2011

Grattis på Mors Dag och födelsedagen!!

Stort grattis på Mors Dag önskar jag alla underbara mammor!!

En stor kram och en bukett med rosa rosor skickar jag till dig mamma och hoppas på att du har det riktigt bra i Budapest!! Är så tacksam över att ha en mamma som alltid ställt upp för mig genom åren!

 Stort grattis också till min svärmor som inte bara ska hyllas på Mors-dag idag utan även firas på sin födelsedag. Vi firade henne redan igår med middag här hemma hos oss och hon överraskades med en ny telefon i födelsedagspresent som var uppskattad.


Gårdagens förrätt...Grillad oxfilé till varmrätt...
 
och efterrättstårta som jag kom på att jag skulle fotografera först när halva var uppäten därav den lite konstiga bilden. Tårtan hade födelsdagsbarnet gjort själv då sambon och svärmor har den som sin absoluta favorit och alltid äter den vid födelsedagar. Det är en botten gjord på bl a mandelmassa, chokladkräm i mitten och grädde och valnötter på toppen...

Efter en solig start på dagen öser återigen regnet ner ute och det finns inte så mycket annat att göra än att sitta inne framför tv:n denna söndagkväll. Tänk att vi redan är framme vid slutet av maj och om ett par dagar går vi in i juni och ska man tro väderprognosen är värmen nu på väg tillbaka och det låter alldelese jättebra i mina öron då en kort arbetsvecka väntar innan fem dagars ledighet i samband med nästa helg. Det ser jag fram emot och förhoppningsvis blir det både målarväder, vi har fortfarande tre vita och tre blåa fönster på framsidan av vårt hus och sen är tanken att vi ska ta premiärturen med båten i samband med nationaldagen.

Gårdagskvällen blev en trevlig tillställning med god mat och många skratt och jag är övertygad om att det var en nöjd svärmor som lämnade oss i går kväll som stolt ägare till en ny telefon och mätt i magen efter sambons goda mat.

Önskar Er alla en riktigt mysig söndagkväll och hoppas på att alla bloggmammor blivit firade på bästa sätt!

Kramar Bella ♥

3 kommentarer:

alegni sa...

hej bella och tack för din påhälsning hos mig!
här har det, som jag skrev i min blogg, också regnat mest hela dagen, så vi passade på att städa ur hela uterummet. bar in allt utom möblerna och gjorde en riktigt genomgång med både kompressor, dammsugare, rotborste och dammtrasa. återstår ännu att putsa fönstren, men dem tar vi en annan dag närmare lördag.
nu i kväll kom solen äntligen fram, så vi har precis varit ut på en promenad.
ha en bra arbetsvecka!
kram
ingela

Kia sa...

Såg smarrigt ut!
Klart du inte ska skriva om du inte känner för det. Skrivandet/bloggandet ska vara kul och inget måste.

Ha en toppen dag!
Kia

mammaxtre sa...

Men så mycket gott det var på bilderna.....:-)