lördag 7 maj 2011

Under 100-lappen...

Vid dagens IKEA-besök inhandlades bara ett paket med ljusrosa servetter och jag som är svag för allt som är blåvitt och randigt kunde inte motstå tygkassen Grönska, trots sambons lite tveksamma undran om det där inte var något för lite äldre tanter så kommer jag med all säkerhet kommer få stor användning för den i sommar bl a när vi är ute med båten. Inte ofta man lämnar det blågula varuhuset med ett kvitto på under 100-lappen, men så blev det idag!

Nu är vi hemma igen efter ett trevligt besök hos svärmor i Borås, vi åkte dit igår eftermiddag bl a för att sambon skulle hjälpa till med att installera svärmors nya tv och som tack för det bjöds vi på en jättegod middag (som vanligt). Idag åkte vi till en outlet utanför Borås innan vi åkte hem där de har utförsäljning av krukor och lyktor för utomhusbruk till bra pris, fanns en hel del, men det blev inget köp idag utan vi nöjde oss med att få lite inspiration och ideér som vi tog med oss. Handla får vi göra när vi byggt klart altanen och vet vad vi vill ha. På hemvägen gjorde vi det obligatoriska IKEA-besöket, en snabb vända i varuhuset och så köttbullar till lunch som vanligt efter att vi varit i Borås. Idag var vi ute efter stora kuddar till båten, men hittade inget så det blev endast servetter och en tygpåse som fick följa med hem.

Trötta efter ett intensivt dygn sitter vi nu i varsin fåtölj mätta och belåtna efter kvällens grillning och har tittat på Kvällen är din på 4:an och näsduken behövdes precis som hallån förvarnade om. Tycker om när vardagshjältar som arbetar ideelt och personer med stort hjärta som gör allt för att få andra männsikor att må bra uppmärksammas för sina insatser och belönas som ikväll och Martin Stenmarck får full pott som programledare från mig.

Hoppas ni haft en bra dag och att ni får sova gott!

Kramar Bella ♥

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hamnade av misstag på din blogg, och ur ett skattebetalarperspektiv ifrågasätter jag hur du orkar shoppa, surfa, blogga, renovera men inte jobba?

Bella sa...

Till dig anonym, då jag också är skattebetare tycker jag att du kan läsa lite mer i min blogg så får du reda på jag arbetar 75 % och lyfter ingen ersättning ifrån Försäkringskassan för att jag är sjukskriven, har endast under en begränsad tid en förebyggande sjukpenning 7,5 tim i veckan för rehabilitering för att inte belasta oss skattebetalare mer i framtiden.

Shoppa och renovera gör jag mycket begränsat, men att jag väljer att skriva om detta istället för att varje dag beklaga mig över min värk och trötthet och berätta om hur jag varje dag måste vila och sova, ta paus under arbete mm är ett sätt för mig att inte fokusera på det som är dåligt i mitt liv och bloggen har blivit mitt sätt att få det sociala liv jag tyvärr inte orkar med som tidigare och sen tror jag faktiskt att det är lite roligare för de som kikar in här regelbundet att läsa om de positiva delarna av mitt liv.

Hoppas detta var svar på din fråga...

cecce sa...

Hej!

Den randiga tygkassen var jättefin!!! Beundransvärt att du kunde vistas i detta varuhus utan att köpa mer än ett paket servetter. Tror aldrig jag lyckats med den bedriften:-)

Verkar som du haft en fin helg så här långt! Det fina vädret piggar verkligen upp. Hoppas det håller i sig. Själv räknar jag dagarna till sommarlovet börjar. Reservkrafterna börjar ta slut efter denna långa vinter och efter allt som varit. Ska bli så skönt med långledigt!!

Ha en riktigt skön söndag!

Kramar

Nazima sa...

Hej!
Tack för dina fina hälsning hos mig.
Jag var 1 år när jag kom hit så jag har inga minnen därifrån.

Det har känts kluvet ibland, men tack vare att jag haft en lycklig uppväxt i en bra familj här så har inte tänkt på det så mycket.

Låter osm ni haft en riktigt go helg.Jag har nog dessvärre aldrig lyckats med att enbart spendera en 100-lapp på IKEA, hur jag än bär mig åt blir det lite för mycket :-)

Till anonym vill jag ta Bella i försvar då jag tycker hon är beundransvärd som delar med sig av delar av sitt liv och alla har väl rätt att få shoppa, blogga etc. ibland????

Kram på dig, Bella!