måndag 2 maj 2011

Pippi kofta...


Jag älskar koftor och mitt senaste köp är den här Pippi koftan från Bik Bok som jag hittade för några veckor sedan när jag mötte upp mina föräldrar på grannstadens köpcentrum...

Har dock inte använt den ännu, och när jag fick se den här koftan i från Rut m fl fick jag beslutsångest över vilken som egentligen är finast, vad tycker du ska jag lämna tillbaka den med vita knappar och köpa den på bilden ovan istället? (Bilden lånad ifrån Vitt & Glasklart)

Det är en ny vecka som startat med isvindar och sommarvärmen känns långt borta och enligt väderleksprognosen så väntas det regn och kanske t o m lite snö under morgondagen, låter som aprilväder trots att vi nu är inne i sommarmånaden maj.

Veckan har annars börjat med jobb som vanligt och är det svalt ute är det högtryck på jobbet, det märks att det är en och en halv månad kvar tills alla bokslut och deklarationer ska vara klara. Efter jobbet åkte jag direkt till vårdcentralen för att få min B 12 spruta som jag höll på att missa det då jag alltid lägger in en påminnelse i telefonen, men vad hjälper det när påminnelsen ligger i en telefon som är inne på service....

Sitter och tittar på Mamma byter bo nu och konstaterar att det känns ganska bra att man inte är varken superpedantisk eller bohem utan minsta intresse för att städa eller ha regler för sina barn, nu är väl det hela ideén med programmet att det ska vara ytterligheter som möts, men jag måste säga att i det här fallet känns lagom bäst!

Jag är ingen vidare bloggvän för tillfället, orken räcker inte riktigt till, sitter mest med laptopen i knät på kvällarna utan att egentligen uträtta något med den, slösurfar utan mål och försöker knopa ihop ett inlägg varje dag. Även om jag kikar in och läser hos er så har jag inte orkat lämna så många kommentarer senaste tiden, men jag är snart på G igen!

Hoppas ni alla haft en bra start på veckan och att ni får en skön måndagkväll.

Kramar Bella ♥

5 kommentarer:

cecce sa...

Hej!
Börjar med att tacka för den värmande kramen som jag så väl behövde härom dagen! Tack!! Känns lite som om jag ska skicka den tillbaka till dig idag då jag tror du behöver den:-)

Åh...vilket svårt val med koftan! Jag vet faktiskt inte...båda är fina. Detaljerna med knäppningen på den senare var ju läcker. Hm..men kanske den du köpt ändå håller i längden? Äh, det där blev du nog inte klokare av:-)

Vilken fin spegel du köpt. Har varit på jakt efter en sådan under en längre tid men inte hittat någon till rimligt pris. Nu har jag dock köpt en vägghängd på Ikea. Synd.

Har läst i kapp lite i dina senast inlägg. Alltid lika fina bilder och välskrivet!!

Hoppas våren, värmen och orken hittar tillbaka till dig snart!

Stor kram!!

Helenas loggbok sa...

Hej Bella!
Jag tycker du ska behålla den du köpt, den är enklare och finare! På den undre bilden ser man bara knapparna och inte tröjan.

Hoppas sommarvärmen kommer tillbaka snart till er.

Såg oxå Mamma byter bo igår. Har inte sett det förut, men oj vilka kontraster på synsätt. Någonstans mitt i mellan kanske skulle vara det sunda....

Ha en bra dag!
Kram
Helena

vitagavlar.blogspot.com sa...

Den du köpt är fin, behåll den! Blev sugen på en själv...

Ha det fint i isvindarna, Brrr
Kram Lisa

Susanne sa...

Jag gillar den nedersta bäst, riktigt snygg :)

Kramen

Studentmamman sa...

Pippi Koftor är verkligen klassiska skönheter. Har alltid varot lite avundsjuk på att sonen får dessa av släkten men nu har jag ätnligen tiggt till mig en egen :-)

Jag hade nog valt den nedre då jag är lite svag för den knäppningen, den andra är iofs också väldigt fin.