tisdag 10 maj 2011

En liten röd stuga...


Satt och tittade på Hemnet och hittade den här gulliga lilla röda stugan som ligger mitt inne i stan...Inte så stor, ca 65 kv, men visst är den söt...Mysig uteplats som är väl insynsskyddad...


Nyrenoverat invändigt... 
Och med den charmigaste verandan....

Att kika på Hemnet är en sysselsättning som vi roar oss med här hemma ibland och idag hittad vi det här gulliga lilla röda huset och jag tror vi båda två kände spontant att här skulle vi kunna tänka oss att bo, så charmigt, men dock inte så stort. Tror faktiskt vi ska åka och titta i alla fall! Idag bor vi två personer i ett hus på ca 172 kv, vi har maskinhall och dubbelgarage och en på tok för stor tomt så ibland finns tankarna på ett mindre och bekvämare boende, att ha gott om plats är aldrig fel, men det känns som att vi inte nyttjar det vi har idag på ett bra sätt.

Tisdagen började annars med jobb som vanligt, fortsatte med en trevlig lunch på stan tillsammans med E och Å och hennes lille pojk A ute i solen på en av staden uteserveringar, riktigt trevligt att få sitta och prata en timme då det känns som evigheter sedan vi sågs. Fortsatte sedan till min arbetsterapeut och fick handledsskydd som jag kan använda vid behov, framförallt när jag gör tyngre saker där min styrka i händerna och handlederna inte riktigt räcker till och sen avslutade jag med bassängträning innan jag åkte hem vid 15-tiden och somnade sen i samma sekund jag la huvudet på kudden.

Nu blir det Desperate Housewife som avslutning på den här tisdagen!!

Kramar Bella ♥

6 kommentarer:

Linda - Harmony Home sa...

Tack!:)

Det huset ser verkligen jättemysigt och charmigt ut. Klart ni ska gå och titta;)

Hoppas du har en fin tisdagskväll
Kram /Linda

Anne-Lie sa...

Ja visst är huset mysigt, vi gick förbi där uppe förra veckan. En liten oas mitt i stan! Kika på hemnet är skoj, men svårt att hitta något bra!

Marie sa...

Men himmel så fin stuga, den tycker jag absolut att ni ska kika närmare på!!
Sov så gott:)
Kram♥

Carolines hemligheter sa...

Vilken underbar stuga, där skulle ni nog verkligen kunna njuta av dagarna! Kul att åka och kolla i alla fall, man vet ju aldrig ;-)

Hoppas att du får en skön onsdag, stor kram till dig!

alegni sa...

vilken bedårande liten stuga! man fattar ju inte hur folk kan sälja något så underbart!
kram
ingela

A Cup Of Emilia sa...

Vilket mysigt litet hus. Vi brukar åka på husvisningar för att inspireras utav andra hus och titta hur andra har det (låter kanske lite konstigt) :) Titta kan man ju alltid göra :) Kramar från Emilia