söndag 15 maj 2011

Söndag...


Hittade det här frågesportsspelet inne på Bokia i fredags och köpte det till sambon, inte större än en vanlig kortlek i storlek och ett lagom svårt och roligt frågesportsspel som vi provspelade idag, inte helt oväntat förlorade jag mot min båtfantast till sambo...

Vaknade inte förrän vid elva-tiden idag efter en natt med ganska orolig sömn och gick inte upp förrän vid lunchtid, vissa dagar känner man direkt när man vaknar att det är en usel dag som man helst vill ska ta slut så fort som möjligt så att man får ta nya tag nästa dag. Kroppen värker, benen är svullna och det sticker och domnar i både dem och händerna liksom i nästan alla kroppens muskler, lederna är stela och värker och det gör ont att ligga och det gör ont att sitta så man vet inte riktigt vart man ska ta vägen, men så här är livet, det går upp och ner och det är bara att härda ut de dagar och perioder där jag mår sämre. Inte ofta man är glad över att det regnar, men det är jag idag för det har gjort att jag med gott samvete har kunnat sitta inne hela dagen utan att behöva ta tag i några måsten, skönt befriande när man inte är på topp även om man vet att man måste ta tag i måstena vid senare tillfälle. Har förutom min medborgeliga plikt att rösta inte gjort något annat än att vilat idag.

Spännande värre var det i gårdagen omröstning i Eurovision, såg ju riktigt bra ut för Sverige efter att hälften av länderna avgett sina röster, men även om det inte blev vinst för Erik igår så lyfter jag på hatten för hans insats och hedrande tredjeplats. Säger grattis till bronsplatsen och börjar ladda för finalen i hockey-VM mellan Sverige och Finland där det ju minst blir en silverpeng till Tre Kronor.

Hoppas ni alla haft en bra helg och får en mysig avslutning på denna regniga söndag i maj!

Kramar Bella ♥

5 kommentarer:

Carolines hemligheter sa...

Jag håller tummarna för att en dag med vila har gjort dig gott och att du mår mycket bättre imorgon igen!

Lite knäppt det där med att det hållits omval i Västra Götaland idag, har det någonsin hänt förut? Ja, där ser man vad lite slarv med några röstlappar kan göra ;-) Jag gissar att rösttalet inte kommer att imponera men man vet ju aldrig, kanske har alla "västgötar" traskat till valurnorna denna söndag :-)

Ha en fin kväll, STOR kram till dig!!!

Ann-Louise sa...

Trist väder och trist att du har ont. Är det vädret som påverkar?
Även trist med FK och intyget som inte stämde...att det aldrig bara kan funka?

Vad skönt ni får det med stoooor veranda sen! telivet är mysigt om sommaren.

Kram och krya på dig vännen!

milla-andante sa...

Hej vännen! Tråkigt med värken... och med intyget, jag trodde inte mina ögon nu när jag läste ikapp... helt otroligt!!

Roligt med ny kamera i alla fall och vilket gulligt hus, har ni tittat på det??

Tänker på dig!
KRAM

MIN LYCKA ♥ sa...

En 3:dje pl för erik var toppenbra, sällan sverige kommer ens i final. Men visst var han värd att vinna!

Köpa kläder är aldrig fel, kul att göra en liten utflykt också, gott att ibland slippa Torp;)

Nu är det kväll och sängen ropar!! Kram till dig!

ps. glassen från GB ser fruktansvärt go ut...

Kia sa...

Hej! Låter inge vidare. Får jag fråga vad dina sjukdomar innebär?

Det där spelet skulle man kanske ha och lära sig lite av. : )

Kram Kia